A jövő héten érkezik a Hogwarts Legacy nyári frissítése

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 30.
  • Hír
Link másolása
Az Avalanche Software hamarosan kiad egy frissítést a tavalyi év egyik legnépszerűbb játékához. A fotómód mellett különféle kozmetikumokkal és hátasokkal bővül a felhozatal, a korábbi PlayStation-exkluzív tartalmak mellett.

A nyári frissítésre már régóta várunk, de a stúdió elárulta, hogy mindegyik platformon június 6-án élesedik az update. Végre megérkezik a fotómód, amellyel számos beállítási lehetőségünk lesz arra, hogy elkészítsük álmaink screenshotját, beleértve a fókuszt, az expozíciót, a kontrasztot, a szemcsésséget és a különféle filtereket.

Emellett mindenki megkapja az Azkaban Prisoner öltözetet és kabátot, a The Glasses That Livedet amely egyértelmű utalás Harry Potter szemüvegére, miénk lesz a Lavender Borealis seprű és az Onyx Hippogriff hátas is. Az is remek funkció, hogy a frissítés után újra eloszthatjuk talent-pontjainkat.

A korábban kizárólag a PlayStation-játékosok számára elérhető Haunted Hogsmeade Shop Quest a többi platformon is élesedik, a jutalomként megszerezhető Felix Felicis Potion receptje mellett. A sort számos hibajavítás és életminőséget javító fejlesztések zárják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...