Valóban a Marvel's Midnight Suns az Epic e heti ajándéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 6.
  • Akció
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, és az eddig a legszélsőségesebb fogadtatású Marvel-játékot zsebelhetjük be PC-n egy hétig. A következő heti igyenes címekről is lehullt a lepel.

Hiába a titkolózás, már a múlt héten kiszivárgott, hogy mi lesz a mától elérhető Epic Games Store-os ingyenes játék. A Marvel brand alá számos játék tartozik már, és nem túlzás azt mondani, hogy a Firaxis fejlesztésében és a 2K Games gondozásában megjelenő Marvel's Midnight Suns szélsőséges fogadtatásban részesült. A pakliépítős és körökre osztott, taktikai játékmenetet szinte mindenki dicsérte, viszont a történet tálalását, a párbeszédeket és a melléktevékenységeket már nem lehetett ennyire szeretni.

Másfelől a játék pénzügyi értelemben is gyengén szerepelt, így pedig nem is kell csodálkozni, hogy igen hamar jelentős kedvezményekkel vásárolhattuk meg. Az előfizetéses szolgáltatásokba való bekerülése ugyan lendített a Midnight Suns népszerűségén, viszont szinte biztos, hogy folytatásra nem számíthatunk.

Akinek eddig kimaradt volna a Marvel képregények dark fantasy-be hajló történeteiből táplálkozó játék, annak egy hete van hozzáadnia azt a könyvtáráshoz az Epic Games Store-ban. A következő héten elérhető 

6.
6.
hedzsooo
Megjelenese napjatol oriasi a jatek szerintem, legalabbis PC-n, konzolos veriokrol (ha vannak), nem tudok nyilatkozni. Cirka 200 orat beletettem, a 2. DLC-t meg meg el sem kezdtem, az ororosba is csak belekezdtem... :))) A sztori nem rossz az alapjateknak, bar picit gyengus volt a legvegen a foellenfel. Persze az is meglehet, csak en keszultem fel ra tulzottan, ahogyan altalaban szoktam minden RPG jatekban... xd
5.
5.
MikeHock
Amúgy, ha beírod, hogy "Midnight Suns Review", gyakorlatilag mindenhol 8-9 pontokat kapott, amit amúgy én reálisnak érzek jelen állapota alapján.

Nem tudom, milyen balhé volt releasekor, akkor még nem ismertem.
4.
4.
AbsurdShark
Ha ez egy valóban jó játék, akkor tényleg rosszul reklámozták.
- A címe borzasztó. "Midnight Suns". Mivan? Ez így nem olyan nagy húzócím mint mondjuk az Avengers, vagy Spider-Man.
(Utólag tudom, a "Midnight Sons"-ból ered, amit amúgy is csak a legmélyebb Marvel rajongók fognak érteni)
- Marvel játék, de nem akció.
- Körökre osztott, de nem Xcom, hanem kártyás valami.

Elég bizarrnak tűnt a játékmenetek alapján, ezért nem vettem meg mostanáig én sem.
De most mindeképp kipróbálom.
3.
3.
MikeHock
#2: Ha szereted a körökre osztott taktikai játékokat VAGY a Marvelt, esetleg mindkettőt, akkor nyugodt szívvel ajánlom.
2.
2.
memoryman
#1: Akkor csak ránézek. Úgyis ingyen van.
1.
1.
MikeHock
Ez egy zseniális játék, nem voltak elvárásaim, de beleraktam vagy 50-60 órát és még sehol nincs a vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...