SGF 2024: Július elején jön a The First Descendant

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nexon looter-shootere nem olyan régen tartott egy technikai tesztet, így szinte borítékolva volt, hogy közel van a megjelenés. A Summer Game Fest műsorán kiderült, hogy valóban így van.

A The First Descendant történetéről már beszéltek a készítők, így a legújabb trailer inkább az akcióra és a látványvilágra épít, no meg persze a csapatmunkára. Looter-shooter címként ugyanis magától értetődő funkció lesz a co-op, ami a számos teszt alapján jól működik. Kérdés persze, hogy mennyire fog tudni megtapadni a játék a köztudatban.

Talán segít ezen a tény, hogy a megjelenés kevesebb, mint egy hónap múlva esedékes. A The First Descendant ugyanis július 2-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is. Az eddigiek alapján elég bíztató összképet fest a játék, bízzunk benne, hogy megjelenés után is sikeres lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...