SGF 2024: Gameplay traileren a Phantom Blade Zero

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
A tavaly bemutatott PlayStation-exkluzív soulslike játék egyelőre nem a színeivel, hanem a villámgyors és látványos harcrendszerével nyűgözi le a nagyérdeműt. A nyári események során több helyen is kipróbálhatják a szerencsések.

Az S-GAME játéka zárta a Summer Game Fest nyitóestjét, és nem is akárhogyan. Egy látványos és pörgős játékmeneti előzetest kaptunk számos miniboss-szal és akrobatikával, valamint változatos fegyverekkel. A földhözragadt, komor látványvilág egyelőre nem tűnik olyan lehengerlőnek, cserébe a gameplay kellő kárpótlást nyújthat.

Biztosat csak a szerencsések tudhatnak ebben a témában mondani, ugyanis Summer Game Festtel kezdődően a játék minden nagyobb videójátékos eseményen ott lesz és személyesen kipróbálhatják a jelenlévők. Mivel még megjelenési évet sem kaptunk, ezért igenis szüksége van a játéknak a köztudatban való bennmaradáshoz arra, hogy minél többen kipróbálják. Hogy kapunk-e majd egy rendes, publikus demót valamikor, egyelőre a jövő zenéje.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Robilluma
Ez tutira első napos vétel lesz.
Nagyon odaver látványra, harcra és hangulatra is. Olyan mint egy hack n' slash Sekiro xD
A trailer zenéjét nagyon eltalálták.
1.
1.
cyberstaker
Láthatóan lassabb lett a tempó, de az animációk minősége még mindig beszarás kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...