Rendezői változat érkezik a Hogwarts Legacy-ból

  • Írta: osan
  • 2024. június 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy, a Suicide Squad: Kill the Justice Leagure-ról szóló riportból kiderült, hogy egy bővített rendezői kiadás érkezik a népszerű Hogwarts Legacy-ből, illetve arra is fényderült, hogy a Rocksteady visszatérhet gyökereihez.

A Bloomberg legutóbbi riportjából, mely az idei év egyik legnagyobb videójátékos bukásának, a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztésének történetét, illetve a megjelenés utáni 200 millió dolláros veszteséget járja körül, kiderül, hogy ugyan a fejlesztőcsapatnak még nincs kilátásban egy nagyobb projekt, de így sem unatkoznak, hiszen a Hogwarts Legacy rendezői változatában segítenek be.

Sokan a stúdió alkalmazottai közül már a Hogwarts Legacy új ’rendezői változatába’ segédkeznek be. Ugyanakkor egyes források szerint a stúdió vezetői már a következő egyszemélyes játékukat keresik, ami visszavinné őket a Rocksteady gyökereihez...” – olvasható a riportban.

A Hogwarts Legacy a napokban kapta meg ingyenes nyári frissítését, mely számos extra tartalommal érkezett – erről egy videót is megtalálhatunk. Azt pedig, hogy miért és mekkora bukás volt Az öngyilkos osztag-játék tegnap fedték fel ugyancsak belsős források.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...