SGF 2024: Bizarr előzetessel köszönt be a skate.

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
A skate. kedvcsinálója olyan volt, mintha csak az Office egyik elfuseráltabb epizódját látnánk - elsőre nem is tudtuk, hogy mi került a képernyőre. Szerencsére hamarosan érkezett a gameplay is.

Nagyon úgy tűnik, hogy az M Corp. gonosz öltönyösei magasról tesznek arra, hogy mi történik San Framsterdam utcáin, mi pedig úgy tiltakozunk majd a vállalati elnyomás ellen, ahogy a legjobban tudunk: gördeszkázunk majd egy jót! A korábbi Skate-játékok is ismertek voltak az őrült élőszereplős betétjeikről, ez pedig valószínűleg nem lesz másképp a csupán skate. néven készülő reboot esetében sem.

Arról a rebootról beszélünk, amely már évek óta visszatérő szereplő a különféle nyári műsorokon, számos zárt tesztje is lepörgött már, dátumot azonban valahogy sosem kapunk róla. Ez sajnos most sem változott, az azonban mindenképp jó hír, hogy idén ősszel már a konzolosok is esélyt kapnak a korai tesztelésre. Addig is pedig nézzünk bele a legfrissebb kedvcsinálóba!

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...