Skate

Gördeszkás játék készül az Electronic Arts fejlesztésében - reszkess Tony Hawk!
1661516829

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.
1652798882

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.
1628064000

Tovább bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Még csak fél lábbal léptünk be augusztusba, a Microsoft azonban máris bemutatta az Xbox Game Pass legújabb üdvöskéit. Gördeszkás klasszikusokkal és nagyszerű indie címekkel bővül az előfizetéses szolgáltatás.
1592568000

Készül az új Skate

Mi ez, ha nem a gördeszkás videojátékok éve? A Tony Hawk-remasterek és a Skater XL után az EA is bejelentette: az ő deszkás szériájuk, a Skate is visszatér. A megjelenésre sajnos még bőven várnunk kell.
1573329300

Frissítve: Szertefoszlottak a Skate 4-álmok?

Ha eddig esetleg arról álmodoztál, hogy még valamikor majd deszkára pattanhatsz a Skate-sorozat következő epizódjában, akkor sajnos rossz hírt kell közölnünk, az Electronic Arts ugyanis nem újította meg a cím védjegyét.
1412524800

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!
1310562053

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.
1194356280

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...
1192399200

Skate

Ha egy olyan sikeres és egyedülálló sorozat van a piacon, mint a Tony Hawk, akkor egy napon elérkezik az idő, mikor egyes nagy kiadók megunva az irigykedést, elkészítik a témába vágó saját játékukat. Ezúttal az Electronic Arts lépett, és állt elő a Skate-tel, hogy ily módon egy nagyobb szelethez jusson a deszkásokat vonzó játékok piacán, és persze, hogy letaszítsa Tony-t a trónról. De vajon sikerült neki? Lássuk!
1190831280

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.