SGF 2024: Konzolokra költözik a Valorant

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Régóta rebesgették, hogy a Riot konzolokra is elhozná az őrülten sikeres kompetitív shooterét. Nos, ma befutott a hivatalos bejelentés, a játék Xboxra és PlayStationre is érkezik, a béta pedig már a kanyarban van.

Senkinek nem kell bemutatnunk a Valorantot. A Riot Games a Counter-Strike hardcore mechanikáit és az Overwatch hősalapú felállását ötvözve egy őrülten sikeres, népszerű, kőkemény, de piszkosul szórakoztató online lövöldét hozott létre, ám ez mostanáig csak a PC-s játékosok kiváltsága volt. Ez hamarosan megváltozik.

A Summer Game Fest színpadán ugyanis bejelentették, hogy hamarosan elkészül a Valorant konzolos kiadása, amely egyszerre hódítja majd meg az Xbox- és PlayStation-konzolokat. A hivatalos launch előtt azonban a Riot szeretne megbizonyosodni arról, hogy a játékuk kiváló élményt nyújt kontrollerrel a kézben is, így egy bétakörrel kezdik a konzolos Valorant életciklusát. Ez a korai tesztidőszak június 14-én veszi kezdetét, a jelentkezés pedig már megkezdődött.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...