SGF 2024: Ezt láthattuk a Future Games Show bemutatóján

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal is két videójátékokból ismert színész, Britt Baron és Roger Clark prezentálta a közel másfél órás műsort, ahol ismét rengeteg új, várhatóan az idén érkező játékot jelentettek be.

Az idei Summer Game Fest egyik társeseménye volt a ma esti Future Games Show, ahol a bemutatott játékok zöme új bejelentés volt, bár láthattunk olyan címeket is, amiket már eddig is epekedve vártunk, valamint pár DLC-ről is lerántották a leplet a készítők, egyes címeket maguk a fejlesztők konferáltak fel. Szinte minden játék, amelyet láthattunk ma, demó formájában már elérhető PC-n, a szervezők egy külön gyüjtőoldalt is készítettek erre a célra. Nézzük hát, hogy mik voltak az ma este nagyobb bejelentései!

Warhammer 40.000: Space Marine II

A Saber Interactive gondozásában készülő folytatás szeptemberi megjelenése nem lehetne elég közel, és ezen az új trailer sem segít, amelyben a már-már esélytelennek tűnő tűzharcok mellett igencsak domináns közelharcból is kaptunk ízelítőt. A Warhammer 40.000: Space Marine II szeptember 9-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

The Casting of Frank Stone

A Dead By Daylight világában játszódó, egyjátékos horror élményről ugyan tudunk már egy ideje, viszont ilyen mélységeiben még nem merülhettünk el a Supermassive Games által fejlesztett alkotásban. Az interaktív horror történetek egyik mesterének számító csapat számára régóta dédelgetett projektről van szó, ami elmondásuk szerint tökéletesen belesimul a Dead By Daylight világába és atmoszférájába. A játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd, bár dátumról még nincs hír.

Deliver Us Home

Bár a KeokeN csapatát is megviselték a játékipart jelenleg jellemző folyamatok, úgy látszik, hogy trilógiává bővül a Deliver Us-játékok sora. A második rész végén egyértelmű utalásokat is kaptunk rá, hogy bizony messze van még a boldog befejezés, és úgy tűnik, hogy valóban megkapjuk a pusztuló világ megmentésért folyó kaland lezárását. A Deliver Us Home fejlesztői egy Kickstarter kampányt is indítanak június 11-től, így megjelenés dátumról még nem igazán beszélhetünk.

Screen Bound

Ez a puzzle platformer a perspektívával játszik, nem is akárhogyan. Főhősünk ugyanis összekapcsolódók a Game Boyával, így amíg a mobil eszközön egy 2D-s képet látunk, addig ő 3D-ben mozoghat. Ezen felül számos gomb, kapcsoló, kiszögellés vagy létre csak az egyik verzióban látható, így a feladványok megoldásához kreatív meglátásokra lesz majd szükségünk. A Screen Bound hamarosan érkezik PC-re.

Eternal Strands

Egy misztikus helyszín, egy kemény női főszereplő, egy mély motivációt biztosító világ, valamint toronymagas, gigászi bossok. Ezek jellemzik az Eternal Strandst, ahogy egy elfeledett, a világtól elzárt helyen kell válaszok után kutatnunk, közben pedig leszámolnunk az életünkre törő behemótokkal. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is érkezik, de megjelenési dátumot egyelőre nem kapott.

Nikoderiko: The Magical World

Egy bájos, rajzfilmszerű játékot kapunk majd a VEA Games csapatától, amiből sugárzik a Crash Bandicoot és a Spyro-játékok bája, a könnyed, családbarát humor és természetesen a két fős lokál co-op sem maradhat majd ki. A Nikoderiko: The Magical World egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, és a platformok közül is egyelőre csak a PC- ismert.

Mandragora

A magyar fejlesztésű, oldanézetes, 2.5D-s soulslike játék is hallatott magáról. Az sötét, komor tónus kedvelőinek remek szórakozást nyújt ez egyébként kifejezetten pofás grafikával érkező játék, ami nemcsak PC-re, de konzolokra is érkezik, elvileg még az idén.

Ezeken felül számos játék kapott világpremiert, nézzük is a listát:


Rengeteg más játékról is kaptunk még információt, sőt láthattunk pár igazán lenyűgöző Unreal Engine 5 renderelést, valamint a Netflix játékszolgáltatásába érkező játékok egy részét, többek között a Tales of the Shire is köztük van. Nézzük hát, hogy mik voltak a Future Games Show egyéb bejelentései:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Robilluma
Ez a show kb jobb volt, mint a SGF :D
Nobody wants to die
Eriksholm (hogy néz ki :o)
Mandragora
nagyon tetszenek. De rengeteg igényes játék volt.
2.
2.
Ooorky
#1: Starship Troopers-szel egyetértek, single/coop fps-hez tökéletes alapanyag, anno rommá játszottuk haverokkal (volt benne egy aprócska bug, hogy multiban a küldetés végén az űrhajó elrepült és ott hagyta a játékos karaktereket T pózban).
1.
1.
crytek
Nem semmi felhozatal.Ezek mind érdekelnek:

Warhammer 40.000: Space Marine II
The Casting of Frank Stone
Deliver Us Home
Eternal Strands
Screen Bound
Parcel Corps
The Relic: First Guardian - ez is tetszik de sajnos souls like :(
The Precinct
Pneumata
Eriksholm: The Stolen Dream

Hogy ebből a Starship Troopers-ből miért nem csinál valaki megint egy értelmes single játékot nem is értem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...