SGF 2024: State of Decay 3 trailer érkezhet az Xbox Showcase-en

  • Írta: osan
  • 2024. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Szivárgások szerint nemsokára akár mozgásban is láthatjuk az Undead Labs következő dobását, a legújabb State of Decay-játékot, méghozzá az Xbox Games Showcase keretein belül.

Minden napra jut szivárgás, ezúttal azt tudhattuk meg ideje előtt, hogy az Xbox Showcase műsorán mutatkozhat meg a State of Decay 3. A Gematsu munkatársa vette észre és osztotta meg az X-posztot, melyben maga az Undead Labs fejlesztőcsapata szivárogtatta ki a hírt.

A csapat bejegyzésében egy linket találtunk, mely számos sajtós anyaghoz vezetett, köztük ehhez is: „Az Undead Labs felfedte a legújabb brandjét a várva várt Xbox Showcase-en június 9-én, az új State of Decay 3 trailerben.”

Természetesen már nem elérhető a link a bejegyzésben – az amerikai IGN sikeresen lementette, azonban már nem is működik -, így nem maradt más, minthogy megvárjuk a mai (pontosabban 19:00-kor kezdődő) Xbox-műsort az igazság érdekében.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Simán elvinném ezt a szériát Days Gone irányba ha a sony már leszsarja..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...