SGF 2024: Traileren a Dragon Age: The Veilguard

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre mozgásban is láthattuk a BioWare új játékát, még ha csak előre renderelt videóról is van szó. Egy színes és sokrétű társaság, a Veilguard, a játék voltaképpeni főszereplői kerültek a középpontba.

A napokban jelentették be, hogy sokáig Dragon Age: Dreadwolf néven ismert játék már a The Veilguard alcímet viseli, mivel nem a játék főgonoszára, hanem a hősökre akarták helyezni a készítők a hangsúlyt. Ezeket a hősöket pedig most először láthatjuk akcióban, először egyéniben, később pedig már mint egy csapat.

Az első trailer mellé kaptunk még egy megjelenési időablakot is, igaz, egy elég tágat. A játék még idén ősszel megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, és szinte biztos, hogy az elkövetkező hetekben, hónapban még többet tudhatunk meg a Dragon Age-sorozat következő darabjának világáról és történetéről.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Stagrider
Hát ez eddig nem győzött meg, sőt... Lehet az Inqusitionnél is kiábrándítóbb lesz. Nem is tudtam, hogy ebben a világban is vannak 'sötét' elfek:))
3.
3.
hedzsooo
Hat ez elkepesztoen NEM Dragon Age, ez valami mutacio, borzaszto, total gaz bakker... :/
Remelhetoleg csak ez az elozetes lett nagyon el@X%*va!

2 nap mulva gameplay elozetes is de ezek utan mar total nem ulok tukon hogy lathassam. Szinte mar rettegek inkabb, hogy mennyire mas lesz, mint ami anno a DAO volt...
2.
2.
crytek
#1: Ez az egész full coop moka dragon agetől szokatlan.... kb csináltak egy fosnájtot.. hányadék
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom a játékot, mint mindent ami Dragon Age! Viszont most megnéztem a trailert, és nem tudom ti hogy vagytok vele, de a grafika nem tűnik kicsit Dragon Age-től szokatlannak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...