SGF 2024: Előzetest kapott a Starfield: Shattered Space DLC

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően az Xbox Games Showcase adásán mutatta meg magát először a Starfield első DLC-je is. A Shattered Space-ben végre előkerül a House Varuun és a Great Serpent titokzatos hívői.

Már a Starfield alapjátékában is sok említést kapott a House Varuun frakciója, akik a kolonizált űr távoli zugaiban éltetik a titokzatos kígyóistenüket. Nos, a Shattered Space névre hallgató expanzióban jobban is megismerhetjük majd őket, hiszen egy titokzatos segélyhívás és egy lemészárolt űrállomás hozzájuk vezet majd bennünket.

A sztorikiegészítő nem kapott pontos megjelenési dátumot, azt azonban megerősítették, hogy még idén számíthatunk az érkezésére. Szerencsére addig sem maradunk új tartalmak nélkül: már ma élesedik az űrbéli RPG legújabb frissítése, amelyben a Trackers Alliance tagjai kapnak egy so új megbízást, új felszerelést és bejárhatunk majd néhány új helyszínt is. Emellett pár válogatott mod is csatlakozik a játék hivatalos felhozatalához.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
hedzsooo
DLC jonak tunik, de kavarjak mar a CK-t illetoen megint...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...