SGF 2024: Gameplay traileren a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Konami az Xbox műsorán mutatta be a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater gameplay előzetesét. A sokak által a széria legjobb darabjának tartott epizód remake-je továbbra sem néz ki rosszul.

Ugyan Hideo Kojima fennhatósága nélkül, de továbbra is a Konami keze alatt készül a Metal Gear Solid 3 remake-je. A Snake Eater azonban megkapta a Delta elnevezést is, amely egyféle mutató arra, hogy a modern újázás néhány helyen elkanyarodhat majd a legendás eredetitől - kíváncsian várjuk, hogy mindez hogyan fest majd, hiszen az eddig látott jelenetek igen meggyőzők.

A legújabb előzetes egyszerre szolgál rövid gyorstalpalóként a sztorit illetően, illetve beleleshetünk az alaposan modernizált játékmenetbe is. Mi már alig várjuk, hogy kézbe vehessük a játékot, dátumunk azonban sajnos egyelőre nincsen.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Tudtam hogy nem lesz a végén ,de titkon vártam hogy felcsendül itt is a day one game pass zene :) De még sokat kell várni rá hogy tolhassam, ami nem gond mert rengeteg jó game lesz addig is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...