SGF 2024: Bámulatosan fest a Fable játékmenete

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Átvezetőkkel és játékmenettel mixelt előzetest kapott a Fable 2025-ben érkező rebootja. Rengeteg megmérettetés vár majd ránk, ha ismét Albion legnagyobb hősévé szeretnénk válni.

2025 lesz az az év, amikor végre újjáéled a Fable! A legújabb előzetesben egy egykori kalandor, Humphry mesél el egyet, s mást a reboot főhőséről, akinek dolga akad majd rajongókkal, rosszakarókkal és bűzös óriásbékákkal egyaránt. Igen, a hőssé válás útja továbbra sem göröngyöktől mentes, de nagyon úgy néz ki, hogy mégis megéri megvetni rajta a lábunkat.

A legújabb előzetes, csakúgy mint a korábbi, gyakorlatilag teljesen CGI-nak tűnik, de valójában így festenek az engine-ben futó átvezető szekciók és a játékmenet is - amiből nem egy snittet kaphattunk el a bemutató során! Már csak abban kell reménykednünk, hogy a Playground Games értő kezekkel nyúlt a Lionhead Studios örökségéhez - az eddig látottak alapján nem sok okunk van az aggodalomra. A játék egyébként PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd és elsőnapos Game Pass cím lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

 

10.
10.
BrockSamson
Mindenki nagyban hirdeti, hogy mennyire felszines es kepmutato Hollywood, de ha egy foszereplo nem ugy nez ki, mint egy modell, maris jon a vinnyogas. :D
9.
9.
Obi Wan Kenobi
Jaj ne, csúnya a főhős, nem is játszom a játékkal :O
8.
8.
hedzsooo
...Oroulok h a jelek szerint a joizles, esztetikai erzek meg nem halt ki teljesen.
7.
7.
zoli12i
Ha ez tényleg így fog kinézni, akkor kell! khmm...kellene, de ha ez a nő (vagy micsoda) lesz a játszható karakter, akkor nálam off.

Remélem figyelik a kritikákat a közönségtől és lesz benne karakter generálás.
6.
6.
Ooorky
5.
5.
Ganzer
Pusztulat ez a női főhős ahogy kinéz. Kell bele egy karakter szerkesztő..
4.
4.
hedzsooo
Hahahahaha... Hat nagyon batrak, azt kell mondjam! XD :D :D
3.
3.
Robilluma
Minden tetszett ebben a trailerben (mégha gameplay nem is volt sok), kivéve ezt az ocsmány férfinőt. Egyszerűen érthetetlen. Nagyon szép a környezet, a világ amit alkottak, de ezzel a taplófejű cigánylánnyal felfedezni... Ejjjjjj
2.
2.
Anonymus11234
Most komolyan. Miért kell ilyen rondára csinálni a főszereplőt?

A borítóképről szinte meg se lehet mondani, hogy nő-e.

Remélem lesz karakter testreszabás.
1.
1.
crytek
Nem vitték túlzásba az biztos..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...