SGF 2024: Bemutatkozott a FragPunk

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadiúj hero shooter mutatkozott be az Xbox Games Showcase műsorán! A FragPunk nagyban követi a zsáner alapvetéseit, azokra viszont új lapot húz, egyből a feje tetejére állítva mindent.

Újra trend lett hero shootert gyártani, ebből pedig a NetEase is kikéri a maga szeletét, a Bad Guitar stúdió társaságában. A FragPunk látványa első kacsintásra a Valorant színes-rajzos stílusát hozza, az azonban hamar kiderül, hogy a játékmenetében egészen formabontó újdonságokat tartogat a frissen bejelentett cím.

A hagyományos 5v5-ös felállást és a különféle képességekkel rendelkező hősöket ugyanis egy kártyás rendszerrel bolondították meg. A meccs közben aktiválható lapokkal különféle módosítókat hívhatunk a meccsbe, ez pedig jelenthet nagyobb fejeket, magas aljnövényzetet vagy a magából teljesen kicsavarodó pályát is. Sosem tudjuk majd, hogy mire számíthatunk a következő menetben!

A FragPunk valamikor 2025-ben érkezik PC-re és Xbox-konzolokra. 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...