SGF 2024: Újra bemutatkozott a Wuchang: Fallen Feathers

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Három év után újra megmutatta magát a "kínai Dark Souls", ami jóval többnek tűnik annál, mint amit elsőre hittünk. Ha szeretitek a zsánert, akkor érdemes lesz szemmel tartani a játékot.

Szörnyvadászt játszunk majd a Wuchang: Fallen Feathersben, de nem éppen úgy, mint ahogy például Geralttól megszoktuk. A kínai Leenzee stúdió hazai motívumokkal dolgozik, hiszen a mitológia és folklór lényei elevenednek meg, kifejezetten groteszk formában. A főhősünk pedig penge és némi mágia segítségével tesz rendet, egy kifejezetten gyors és látványos soulslike keretein belül.

A Wuchang: Fallen Feathers valamikor 2025-ben érkezik PC-re és konzolokra. Külön kiemelendő, hogy a játék szintén elsőnapos Xbox Game Pass cím lesz, annak ellenére, hogy nem az Xbox Game Studios saját projektjéről van szól.

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
Igy kell 1 Dark-Fantasy trailer-t osszehozni. A BioWare+EA parosanak ezt kellene megmutatni. Az uj DA trailer 1 nagy szegyen
1.
1.
crytek
"kínai Dark Souls" sajnos igen :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...