SGF 2024: Bemutatkozott a Gears of War: E-Day

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Na, erre nem számítottunk! A Gears of War: E-Day ütős előzetesével zárult az Xbox Games Showcase műsora. A játék egy előzménysztori lesz, 14 évvel az első rész előtt, a Locustok elleni háború hajnalán.

Vártuk a Gears 6-ot, vártuk a Marcus Fenix Collection remake-csomagját, de arra nem számítottunk, hogy előzménysztorit kap a Gears of War. Ahogy azt a cím is sejteti, az Emergence Day napján, vagyis 14 évvel az első Gears of War előtt veszi fel a fonalat a The Coalition legújabb játéka. Ez pedig azt jelenti, hogy együtt tér vissza Marcus Fenix is Dom Santiago legendás párosa.

A két fiatal harcos egyből fel is tűnik a bemutatkozó előzetesben, amely Marcus és egy Locust kézitusájával nyit. Feltűnik a bajonettel szerelt Retro Lancer, fröcsög a vér, megnyílik a föld, de pár taktus erejéig még a Mad World zongorája is felcsendül, őrült nosztalgiát ébresztve azok szívében, akik emlékeznek még az első Gears of War legendás trailerére.

Az Unreal Engine 5-ön készülő játék megjelenése még odébb lehet, sajnos nem kaptunk megjelenési dátumot, de azt már most készpénznek vehetjük, hogy a Gears of War: E-Day PC-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd. Szintén borítékolható, hogy a játék elérhető lesz a Game Pass előfizetői számára is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
JO'neill
Jó hogy Marcus ès Dom visszatér az előzetes is epic.
De ez most màr biztosan azt jelenti hogy nem folytatódik a Gears 5 sztorija?
4.
4.
Macifasz
Jó lesz ez. Titkon még mindig reménykedek egy 2-3-Judgment Remastered kiadáson PC-re, de...lehet felesleges.
3.
3.
crytek
Sanszos hogy 2026 új box nyitócím lesz
2.
2.
habo
Nem reboot hanem a legelső gears of war előtt játszódó.
Úgy is mondhatom hogy a nulladik rész ;)
1.
1.
KratoS
Akkor ez egy reboot lesz. Fasza. Gameplayben remélem nem lépnek vissza. A 4-5 már lerakott egy csomó jó játéktechnikai dolgot. Igazából a 6 is jobban érdekelt volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...