SGF 2024: Októberben konzolokra is befut a Starship Troopers: Extermination

  • Írta: szlav
  • 2024. június 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Ősszel kilép a korai hozzáférésből a Starship Troopers: Extermination, a hivatalos megjelenésre pedig nemcsak a PC-s tábor, de a konzolos játékosok is készülhetnek. Addig is, itt egy új kedvcsináló.

A 16 fős kooperatív csatákat és az arachnidok véget nem érő hordáit ígérő Starship Troopers: Extermination idén ősszel elhagyja a korai hozzáféréses stádiumot. A teljes megjelenésnek persze azok a PC-s rajongók is örülhetnek, akik adott esetben már egy teljes éve pörgetik a játékok, még többek számára jó hír viszont, hogy a hivatalos premierből az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 játékosai sem maradnak ki.

A játék egyébként ott volt a Future Games Show műsorán is, ahol a játék projektvezetője beszélt a most élesedő 0.8.0-ás frissítésről. A Carnage Update elhozza, hogy a lelőtt óriásbogarak testei az egész mérkőzésen megmaradjanak a csatatéren, így a legintenzívebb harcok után tényleg hegyekben állnak majd az arachnidhullák.

A Starship Troopers: Extermination október 11-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
De jó is volna ebből egy single player
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...