SGF 2024: Nem boldogok a rajongók a Starfield Creation Kit árai miatt

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Hír
Link másolása
A Shattered Space hivatalos bemutatása mellett egy új frissítés is érkezett a játékhoz, amelynek hála nemcsak a Creation Kit vált elérhetővé, hanem az ezzel gyártott modok is, igen borsos áron.

Végre láthattuk, hogy mit is hoz majd a Shattered Space, és meg kell hagyni, hogy a játék egyre ígéretesebben fest. Viszont nemcsak az ősszel érkező DLC miatt érdemes újra űrhajóba ugrani, ugyanis kaptunk a semmiből egy új frissítést is, ami többek között elhozta a játékba a hivatalos Creation Kit támogatást is, számos válogatott moddal együtt.

A dolog azonban nem ilyen egyszerű, mivel a hivatalos kreálmányokat erre a célra szolgáló kreditekkel vásárolhatjuk meg. Ilyen krediteket valódi pénzért vásárolhatunk. A rajongókat nem is ez, hanem az egyes modok árai akasztották ki. 10 dollárért 1000 kreditet kapunk, ami nagyjából egy kisebb küldetésre, esetleg valamilyen játékbeli tárgyra elegendő. Extrém példa, de könnyen előfordulhat, hogy a játék alapverziójának árát elkölthetjük, és alig kapunk érdemi tartalmakat érte.

A dolgon tovább ront, hogy amennyiben az adott mod explicit módon nem jelzi, hogy támogatná az achievementeket, úgy azok megszerzése nem lehetséges az adott mod használatával. Ahogy egy szarkasztikus Reddit-felhasználó fogalmazott: "Alig várom, hogy pénzt adhassak egy pisztolyért, ami ellehetetleníti az achievementek megszerzését!"

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Obi Wan Kenobi
Nevetséges, hogy azt gondolják hogy modokért pénzt kérhetnek el. Már a Fallout 4-nél is az volt, de úgy tűnik volt aki fizetett érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...