SGF 2024: Megismerhettük a Destiny 2 következő évének tartalmait

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan a Light and Darkness saga lezárult, a kaland, ami a Destiny 2, még távolról sem ért véget. Az utolsó kiegészítő következményeit taglaló epizódok teljesen új mechanikákat és történeteket is hoznak.

Egy live-service játékot lezárni nem olyan egyszerű, főleg, ha már lassan egy évtizede fut. A Destiny 2 is megkapta az utolsó nagy kiegészítőjét a hónap elején, viszont ez távolról sem jelenti a játék végét. Ma tették közzé a fejlesztők a Destiny 2 következő évének terveit, és szó mi szó, egyáltalán nem egy lezárt történetnek tűnik a játék.

A Witness elleni harc kataklizmikus utóhatásaival szembesülhetünk majd az Echoes nevű új tartalomban, ami egyben az első epizód is lesz az új időszakos tartalmak terén. A fény és sötétség hatása a különböző helyszínekre változatos, gyönyörű és veszélyes eredménnyel jár, így igazi kihívást nyújtanak majd ezek az akciók. De kapunk majd dark fantasy-be hajló vámpírvadászos történetet is, valamit egy ősi, kozmikus horrorral átitatott erődítményt is.

Ezek mellett pedig kaptunk egy kis betekintést a játék 11-ik évébe is, bár ez már-már költői túlzás, mivel az egyetlen információ, amit eddig tudunk, hogy valami készül Codename Frontiers név alatt. A következő egy évben számíthatunk rá, hogy többet is megtudhatunk erről az ismeretlen, 2025-ben érkező tartalomról.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...