SGF 2024: Ingyen kipróbálható a Rocksmith+

  • Írta: szlav
  • 2024. június 10.
  • Akció
Link másolása
Abszolút kezdők és profi zenészek számára is érdekes lehet a Rocksmith+, a Ubisoft legújabb zeneoktatója. Most az új felhasználók minden platformon ingyenesen férhetnek hozzá a programhoz.

Ingyenes próbaverzióval jelentkezik az amúgy havidíjas előfizetésként operáló Rocksmith+. Lehetünk kezdők, haladók vagy profik, játszhatunk gitáron vagy zongorán, a Ubisoft zeneoktató programja mindenkit kiszolgál, hála az adaptív nehézségi szinteknek, mély oktatóanyagoknak és a beépített gyakorlóeszközöknek. Sőt, az új verzióban még AI rásegítéssel is kérhetünk ajánlásokat, hogy a megfelelő tempóban sajátíthassuk el kedvenc számainkat, kották vagy tabok segítségével.

Jó hír, hogy a szoftvercsomag most egy ingyenes verzióval várja azokat az új felhasználókat, akik még nem próbálták ki a Rocksmith+-t. A PC-n, mobilon és PlayStation-konzolokon is elérhető szoftver ingyenes verziója ugyan korlátozott lehetőségekkel és csak néhány zeneszámmal dolgozik, arra azonban ez a "demó" is tökéletes, hogy eldöntsük, megéri-e nekünk benevezni egy-két hónapra.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...