SGF 2024: Jövő héten tarthatják a Nintendo Directet

  • Írta: osan
  • 2024. június 12.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy nem telik el a Summer Game Fest időszaka Nintendo Direct nélkül, sőt elméletileg már jövő héten láthatjuk is, hogy mivel készül a Japán cég – derül ki az Innersloth stúdió véletlen szivárogtatásából.

Még május végén érkezett a hír, hogy júniusban visszatér a Nintendo Direct, legalábbis Furukawa szerint. X-posztjából kiderül, hogy a mostani műsor során nem számíthatunk a Switch utódjának bejelentésére – ami egyébként még ebben a fiskális évben esedékes -, csak olyan játékok kerülnek szóba majd, melyek Switch-re érkeznek 2024 második felében.

Az Innersloth nem olyan rég feltöltött egy videót játékukhoz, az Among Us-hoz, melyben új szerepeket jelentenek be, egyúttal véletlenül el is árulták a következő Nintendo Direct dátumát: június 18. Azóta a videó természetesen lekerült a YouTube oldaláról és a róla készült kópiákat is szorgosan szedi le a cég szerzői jogokra hivatkozva.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...