Már 25 millió példányban kelt el az Elden Ring

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 12.
  • Biznisz
Link másolása
Noha az Shadow of the Erdtree a jövő héten érkezik, a FromSoftware előtte csak eldicsekedett azzal, hogy az alapjáték eladásai újabb mérföldkövet értek el. Az Elden Ring már átlépte a 25 milliós eladott darabszámot.

2024 februárja óta újabb 2 millió példány ment el az Elden Ringből, azaz a FromSoftware akció-szerepjátéka átlépte a lélektani 25 millió egységet mindhárom platformon. Egészen pontosan ebbe a számba a leszállított dobozos példányok és a ténylegesen eladott digitális kópiák tartoznak bele, ám ettől még bizony elismerésre méltó az Elden Ring teljesítménye.

Főleg, hogy az első és egyetlen DLC, a Shadow of the Erdree június 21-én érkezik. Soha ilyen nagy bővítményt még nem csinált a fejlesztő, melyben ellátogathatunk a Land of Shadowba, miközben Miquella nyomába eredünk. Rengeteg új fenyegetés, kazamata és főellenség vár ránk az új régióban, ám a Scadurtree darabok összegyűjtése valamelyest csökkenti az elszenvedett sebzéseket. Körülbelül 100 új fegyver vár ránk a kiegészítőben.

Az eladási mérföldkövet a fenti trailerrel ünnepeljük.

7.
7.
memoryman
#6: A GTA is rétegjáték. Kérdés mekkora az adott réteg. :D
6.
6.
Merőkanál
Rétegjáték ….. Mások megőrülnek érte én 5 Ft ot nem adnék ezért .
5.
5.
MikeHock
#3: Azt nem is vagy hivatott megölni level 1-en amúgy. :D

4.
4.
DragonBleacPiece
#3: le fogod tudni győzni, vagy válassz másik classt hátha van egy kezdő varázslata vagy pajzsa esetleg amivel könnyebben kinyírod, utána meg úgysincs jelentősége mert bármivé fejlesztheted
3.
3.
silkgoat
Nagyon szeretnek jatszani vele, mert erdekel, de a tutorial-on sem jutok tul, ahol egyetlen lovagot kellene kinyirni. :D
Sajnalom, mert nem volt olcso :D
2.
2.
Extol
Elég gameplayt láttam ebből a játékból ahhoz hogy kijelenthessem szerintem borzasztóan unalmas
1.
1.
zoli12i
Ha van játék ami megérdemli, akkor ez az!
Ez a trailer hozzá meg baszó lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...