Új nevet kapott az Assassin's Creed Infinity

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 14.
  • Hír
Link másolása
Az Assassin's Creed-játékoknak otthont adó hubra már nem Infinity néven kell hivatkozni, hiszen a Ubisoft megerősítette, hogy a Shadows-szal elstartoló szolgáltatás megkapta végleges elnevezését. El is áruljuk, mi lett az!

Még 2021-ben kaptuk a fülest, hogy a Ubisoft egy "folyamatosan fejlődő, hatalmas online platformot" hoz létre az Assassin's Creed univerzumszámára. A kiadó később megerősítette, hogy Assassin's Creed Infinity munkacímen fut a projekt, melynek felügyeletét Marc-Alexis Cote végzi, aki egyben a teljes frencsájz ügyvezető producere is.

Cote nemrégiben a Game File magazinnak árulta el, hogy a keretprogram immáron szimplán Animus hub néven folytatja a pályafutását. A novemberben érkező Assassin's Creed: Shadows lesz az első iteráció, amellyel a platform elstartolt, és ahonnan a korábbi részeket egy kattintással elindíthatjuk, hasonlóan a Call of Duty HQ-hoz.

Bizony, ez bizony kőkemény live service lesz, amelyhez a pletykák szerint előfizetést is válthatunk, ha minden játékhoz és extrához hozzá szeretnénk jutni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...