A Holdra vezetett volna a Cyberpunk 2077 második expanziója

  • Írta: szlav
  • 2024. június 16.
  • Pletyka
Link másolása
Sajnos már egészen biztos, hogy nem fog elkészülni a Cyberpunk 2077 korábban tervezett második nagy kiegészítője. Most egy nagyon korai változatból szivárogtak ki képek.

A Cyberpunk világában motívumként és helyszínként is fontos szerepet tölt be a Hold, melyet a sztori szerint 2077-re a nagyvállalatok közel 60 000 emberrel gyarmatosítottak. A sokszor álomszerű megoldást ígérő világ az Edgerunners animációs sorozatban, illetve a Phantom Liberty egyik történetszálában is már-már elérhetetlen célként bukkant fel, és sajnos számunkra is elérhetetlen marad majd, legalábbis a Cyberpunk 2077-en belül biztosan.

Eredetileg azonban a Hold lehetett volna a második nagy bővítménycsomag helyszíne a Phantom Liberty után, ám mivel az alapjáték javítási utómunkálatai rengeteg időt és pénzt emésztettek fel, a CD Projekt RED csapata úgy döntött, hogy a Phantom Liberty lesz az első, s egyben utolsó nagy expanziója a játéknak. A tervezett, ám végső soron fel nem használt ötletek így legfeljebb egy új Cyberpunk-játékban tűnhetnek fel.

A lengyel fejlesztők előmunkálatai a Hold-expanzión azonban nem tűntek el nyom nélkül. Egész pontosan a 4chan image boardjára került fel a minap egy sor kép, amelyeken a korai buildből láthatunk néhány részletet. 3D-s pályageometriát, textúra nélküli asseteket, térképinformációkat és egyéb hasonló érdekességeket láthatunk a kiegészítőből, amely a sajnálatos körülmények okán sosem bővíti majd tovább a mára már igen kiválóra kiszolt szerepjátékot.

2.
2.
Effecta
#1: Hát nem tudom, én PS5-ön vittem végig és hatalmas élmény volt. Néha kicrashelt, de a kezdeti hibák 99%-át nem láttam
1.
1.
Scat
Hát, három év után gondoltam újrakezdem, hisz annyit dicsérték, hogy javult és sokkal jobb már.

Már a második küldetésnél T pózban csúszkáltak a karakterek az átvezetőben, nem egyszer fej nélkül. Csodálatos.
Mi lett volna, ha nem javítgatják évekig?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...