SGF 2024: Holnap lesz a következő Nintendo Direct

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 17.
  • Rendezvény
Link másolása
A szűkszavú poszt alapján a holnap műsor az év második felében a Nintendo Switch-re érkező címekről szól majd, és továbbra sem árulnak majd el semmit a konzol utódjáról.

A Nintendo-rajongók már hónapok óta lázban égnek, hogy mikor leplezik le végre a következő, a reményeik szerint lényegesen combosabb specifikációjú új Nintendo-konzolt, hisz a Switch-en egyre jobban látszik a kora. Úgy fest, hogy a japán konzolgyártó még nem így véli, sőt az év második felében további új címek érkezésére számíthatunk.

Erről fog szólni a magyar idő szerint június 18-án 16:00 órakor kezdődő Nintendo Direct, ahol 40 percen keresztül prezentálják majd 2024 második felének felhozatalát. Hogy ebből mennyi lesz majd a belső fejlesztésű cím, és mennyi lesz majd a korábbi rendszerekre megjelent játékok felújított újrakiadása, egyelőre rejtély.

Számos rajongó és megmondóember is úgy véli, hogy a Nintendo Switch már túl van a csúcson, így igazán nagyszabású játékokra már nem igazán számíthatunk, mások szerint viszont a Nintendo még meglephet minket valamivel. A műsort a fenti beágyazott videón keresztül is megnézhetitek.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...