GC 2007: Call of Duty 4 béta hamarosan

Link másolása
Végre valahára elérkezett a pillanat, amikor az Xbox360 tulajdonosok kiprobálhatják az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty 4 Modern Warfare-t.
Végre valahára elérkezett a pillanat, amikor az Xbox360 tulajdonosok kiprobálhatják az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty 4 Modern Warfare-t.

Ugrás a galériához

Ez a pillanat Agusztus 27-én érkezik majd el. Gondolom minden FPS szerelmes X360 tulaj sírva, álmatlanul és rendkívül idegesen várja majd a Hétfőt, amikor végre első kézből kiprobálhatják a CoD 4 multiplayer részét.Hogy lesz-e olyan jó mint az elöző részekben? Hogy-hogy fog müködni az új rang rendszer és a számos új újitás?
Hamarosan kiderül...
44.
44.
GeneraL_XTX
Na elvileg ma már kint van mik a tapasztalatok?

műkszik,nem műkszik?
42.
42.
-Gabex-
35: Ez a Gamekapocs, vitavilág...
42.
42.
-Gabex-
41.
41.
t.roli
akkor vigyázz a gázszivárgásra mert itt robbanás veszély van. fuss!!!
40.
40.
kornel14bmx
az h vki félreír egy-két betűt az oké,de az ugyanolyant pontos j-vel írni az már nagyon gáz....
39.
39.
t.roli
multiplatformból nem tok mondani ilyet, mert az mindegyiken úgyanúgy néz ki. de ugyanojan grafikája van. A köszönő leveleket, és virágokat az öltözőmbe kérném
38.
38.
dragongrass
A hivatalos honlapról sajnos az is kiderül, hogy a béta csak az Usa-ban kezdődik hétfőn, míg a többi országban, ahol a béta elérhető lesz, csak szeptember elején. A felsorolt országok között mén nincsen Magyarország és egyetlen kelet-európai ország sem, ezért még az sem biztos közelről sem, hogy lesz-e béta Magyarországon egyáltalán. Így bár én FPS szerelmes x360 tulaj vagyok, mégsem várom sírva álmatlanul és rendkívül idegesen a hétfőt. (Pedig már csak 1 nap 18 óra 58 perc van hátra addig.)



forrás: http://www.charlieoscardelta.com/beta.php?tab=mo##qid109
37.
37.
Rave24
Ha mondanál olyan játékot ami konzolon szebben néz ki, akkor nem szoltam.



Amugy meg nem mondanám h az Xbox360 szar, de nem ugyan az mint a PC. amugy meg én itt be is fejezném a vitát h melyik a jobb, ezt vitassátok meg t.rolival és köszönjétek meg neki mer Ő "istenit" itt minden konzolt.
36.
36.
tombar
a pc-k simaán beérik a konzolokat ajánlat: pcforum, vagy az nfs pro street topicban a két linkem. itt inkább már a vid.kártya van hátrányban a konzolhoz képest.
35.
35.
FNorberto
Ez már megint átment PC vs. 360 vitába,ez gáz!
34.
34.
t.roli
Tom ha rosszpcjatekok sorozat nem über játékokról szól, ezzel csak azt akartam h pc-n is vannak rossz gamek



Rave24: hiddel, gondolkodom analógos gamepadon.

A másik, nem a grafikáját szóltam le, hanem sztem nem lesz nagy durr a grafikáján kívűl. Tuti h szebb lesz mint az új Cod de nem hiszem h jobb is lenne tőle
33.
33.
Dentis 360
Egyébként én a Xbox 360-as multi beta verzió mellet örülnék egy PC-s single demonak:D
32.
32.
attila4545
a rossz pc játékok sorozatat az nem mostani nexgen dolgokról szól hanem az ezt vedd meg tesco gazdaságos játékok
30.
30.
Rave24
Azért a Crysist ne szóld le, sokkal jobb lesz grafikailag mint a CoD 4, vagy azok amiket felsoroltál. Láttál róla videókat?? Azt mondom ne kritizáljunk semmit addig amig ki nem próbáltuk. Nekem X360-om van, azért meg nem fogok isteniteni 1 konzolt, nekem is meg van a Halo 1, 2, meg a Big Red One, nem annyira súlyos megszokni a gamepados irányítást. Az lenne az igazi átb.....ás ha minden FPS -t gamepaddal kéne játszani. Amit jól lehet játszani gamepaddal az a Lego Star Wars irányításába tartozó széria.
30.
30.
Rave24
Még PC-n is, a gamepaddal.
29.
29.
Rave24
Inkább fejlestem a gépemet mint hogy 5 évente vegyek 1 uj konzolt, t.roli nem csak a konzolokból áll a világ. Amennyiért veszel 1 konzolos játékot, annyiért kapsz ha nem is mindent, de sok mindent. Pl: ramot, vinyót és ki tudja mit.
28.
28.
t.roli
A Crysishez meg annyit, hiszem ha látom, én a hardwerigénye miatt nem jósolok neki nagy jövőt, a Cod 4 hez annál többet, vagy a Half Life Episod two hoz. De még az Unrealt is nagyobb befutónak tartom.

Sztem a grafikán kívűl nem fok sok mindent felvillantani. De mire felvillantja... Viszont lehet reménykedni h mégse lesz olyan nagy hardwerigénye, mert az EA adja ki. Inkább legyen valaminek mario grafikája mint h else indúljon. ... Az meg tuti megcsinálatja a konzolos verziót is mert a pénzt látja benne. Jön a Far Cry 2 és sztem abba is bedobnak majd minden grafikai trükköt.



(De az tuti, h addig amíg nem lesz ps4, nem veszek DX10 es kártyát, mert a Dx 11 már az sem bírná és akkor megint csak nincs értelme, h vegyek egy annyiba kerülő kártyát mint egy konzol. Elegem van a PC tuningból. Nem kényelmes, nem jövőm)
27.
27.
t.roli
Messi001: pár hírrel ezelött írtam h a Cod 3 nem a legjobb példa mert grafikailag elszúrták, hjátéákélményben viszont nem olyan gáz, nem tom mit kell így leszólni, ne ps2 őn próbáld ki hanem ps3 mon v boxon, mert arra csinálták legfőképp. A Big Red One sokkal jobb lett, de hagyjuk a Codot. Mondok jobbat. BLACK, KILLZONE, Half Life1 (ami több pontot kapott ps2 őn mint PC-n) Brothers in Arms, Moh Rising sun, King Kong amikor a főhőssel mész... Ezek csak ps2 esek. Xboxon is van rengeteg FPS, és Ps3 mon is vannak már. De ti ketten aztmondjátok a konzolon rossz FPS el játszani. És h nincsenek rá jó FPS ek. Akkor te a Rainbow Six Vegast minek nevezed? Konzolból írt átirat PC-re. Az egyik legjobb játék!!! Ugyanazok a missziók, a hely minden ugyanaz. Akkor nem gondoljátok h a PC-s váltzozatot is szidni kéne? Áh. Ez borzalom. Nekem van konzolom...összes fps szinte semmit nem ér... Vagy kiválasztottad a legrosszabb FPS játékokat a ps2ődre, vagy nincs konzolod. De nem tom miről beszélsz még így sem, mert gondolod h PC-re nincsenek igazánrossz FPS játékok? Arra csak az űber tökéletes játékok jönnek ki? Mert ha ez a világnézeted akkor változtass rajta. Nézzetek csak fel ide. Jót lehet röhögni, főleg a Big Rigsen, és ezek csak PC-s játékok:



http://rosszpcjatekok.blog.hu/


Áh. ezzel nagyon felhúztatok...
26.
26.
Ne4ndR
Ez negatív diszkrimináció. :)
25.
25.
Adam9212
Én végigvittem a CoD3-at PS2-n és szerintem nem olyan gáz! Csak elsőre. Aztán olyan 10 perc múlva úgy irányítottam mintha már évek óta lenne PS2-m és azon játszanék. Viszont ez tényleg igazságtalan, hogy mindent a konzolosok kapnak meg előbb. Na mind1, csak jöjjön valami PCre is.
24.
24.
-Gabex-
20: Húha játszottál egy játékkal egy konzolon, ezzel az egy játékkal sokat megtudhattál a konzolos lövöldözős játékokról. És akkor most mivel az az egy szar volt, akkor az összes játék egy nagy szars.g a konzolokon??? Mindegyik egy nagy csődtömeg??? Csak azért mert az az egy szegény (nem is az) játék nem tetszett neked???
23.
23.
Adam9212
Hát ha a Halo 2-t megcsinálták sima boxra überbrutál grafja lehet :D o.O
22.
22.
-Gabex-
Na meg hozzáteszem, hogy elég jó videokártya kell ahhoz hogy te most ne úgy játsz egy pályát a halo 1-ben gépen, hogy ne akadozzon be ezerrel egy nagy harcban, mert nekem alig moccan meg, ha bemegyek egy sok ellenséggel teli helyre.

Na persze most én csak a Halo-t említettem, ami nem számít sokat.
21.
21.
-Gabex-
Én például azért nem vagyok oda a szgépes játékokért (persze amik jók, mert ha azt akarod, hogy jól működjön a játék (ne akadozzon) akkor azért elég jó cuccaidnak kell lennie a gépedben.Az én gépem teljesítménye, hát nem olyan jó, de lehetne sokkal rosszabb és egy olyan játék van, ami nem akadozik, de az nem a grafikájáról híres...

Félre ne értsetek én nem szólom le a pc-s játékokat, mert gondolom most azt hiszitek, hogy én leszólom, hogy milyen szar a pc-s játék. Nekem is van Xbox-om és Xbox360-om, és szerintem nem olyan szörnyű a lövöldözős játék a konzolra. Mondok egy példát: A Halo első része például gépen (na persze a Single) egy nagy lóf.sz, mert a grafikát nagyon elrontották. A 2-t meg csak Vistára lehet kapni, akkor most szerezzek be egy Vista-t, tudod mikor. Xbox-on és 360-on is lehet Halo 2-ni...
20.
20.
Messi001
érdekes ugye minden páros részt kiadnak pc-re de persze konzolra az összesrészt kiadják. 19: iagzad van konzolon szarok a lövöldözős játékok haveromnak van ps-e és játszottam rajta a 3-al és nagyon szar volt !!! PC!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...