Augusztusban merülhetünk el a Creatures of Ava világában

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A lényszelídítő akció-kalandjáték a nyár utolsó hónapjában érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A Creatures of Ava-ban egy vadon élő lényekkel teli világot fedezhetünk fel Vic-kel, a 22 éves természetjáró hősnőnkkel.

A bolygó egy visszatérő fertőzéssel néz szembe, amit a helyi Naam faj sorvadásnak nevez, hiszen az egykori békés lények most agresszíven kezdenek el viselkedni, ránk hárul a feladat, hogy szépen sorban megszelídítsük őket. Vic-et egyben a kíváncsiság is vezérli, agresszív harci mechanikák helyett az őslakosok fuvolaszólamait veti be a vadvilág megnyugtatására.

Ava világa gazdag ökoszisztémával bír, tele olyan állattal, amelyek létfontosságú szerepet játszanak a bolygó természetes egyensúlyában. Craftolás és túlélés helyett valódi akció-kaland vár ránk szét, stilizált környezetben.

Az Inverge Studios és a Chibig alkotását a 11 bit Studios adja ki, most már azt is tudjuk, mikor. A Creatures of Ava augusztus 7-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, amely már az első napon bekerül a Game Pass kínálatába is.

1.
1.
memoryman
Első napos game-pass, szóval majd ránézünk erre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...