A jövő héten érkezik a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

  • Írta: szlav
  • 2024. június 20.
  • Megjelenés
Link másolása
4K-s felbontásban, 60 fps-es sebességgel, kívül-belül felújítva érkezik meg újra minden jelenkori platformra a Beyond Good & Evil. A huszadik évfordulós kiadás ráadásul már a nyakunkon van!

Minden korábbi pletyka és szóbeszéd igaznak bizonyult, és az sem volt véletlen, hogy a Ubisoft épp a minap pucolta le szépen csendben a Beyond Good & Evil régebbi kiadásait a digitális polcokról. A vállalat valóban egy kiadós remasterrel ünnepli a Beyond Good & Evil huszadik születésnapját. Hillys elképesztő világa és Jade kalandjai még sosem festettek ilyen jól, hála a felújított modelleknek, új textúráknak és egyéb vizuális javításoknak. Ja, és a 4K-s felbontás sem ártott, amit az újabb nagykonzolokon és PC-n 60 fps-es sebesség mellett élvezhetünk majd.

Az évfordulós kiadás emellett tartogat egy jókora galériát telis-tele concept artokkal, egy vadiúj speedrun-módot, illetve autosave-funkciót is, hiszen az is hiányzott az eredetiből. Emellett a felújított verzió a kissé régimódi irányítást is alaposan átszabja, ám ennek részleteit majd akkor érezhetjük csak igazán, ha már kézbe vettük a játékot. Nagy szerencse, hogy erre egyáltalán nem kell sokat várnunk.

 

A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition ugyanis június 25-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. A játék egyébként elérhető lesz Ubisoft+ előfizetéssel is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...