Beyond Good & Evil PC, PS2, PS3, X360, XBOX

Egy sajnos üzleti kudarcnak bizonyult, számos gépre megjelent remekmű Michel Anceltől, a Rayman grafikusától és játéktervezőjétől. A játékot később HD-változatban is kiadták.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.

Ingyenesen tölthető a Beyond Good & Evil

A Ubisoft menetrendszerűen szállítja a legújabb ingyenes játékát, a következő egy hónapban a Beyond Good & Evilt tölthetitek le ingyenesen. Ha kimaradt anno, itt a kiváló lehetőség a pótlásra!

Jövő héten ingyen tölthető a Beyond Good & Evil

Folytatódik a Ubisoft születésnapi ajándékozása, így jövő héten újabb ingyen játékot kapunk a francia kiadótól. Michel Ancel kultuszcímét, a Beyond Good & Evilt tölhetjük majd le egy hónapon át.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

Ubisoft: a Beyond Good & Evil időtlen

Az egyik dolog, amiért a Beyond Good & Evil simán megállja a helyét HD-remake-ként is, az az, hogy nem a trendi újdonságokra épül. Legalábbis a Ubisoft így látja, és lássuk be, természetes, hogy védeni próbálják csemetéjüket, amely a pénztáraknál már az eredeti megjelenéskor sem volt sikeres.

Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.