Visszavesz a Sony a VR-fejlesztésekből

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi, meg nem erősített jelentések szerint a cég egyre szűkmarkúbb a VR-játékok fejlesztését illetően, a dolog mögött a PS VR2 nem túl rózsás eladási számai állhatnak.

A PlayStation 4 óta a VR a Sony platformjának egyik látványos, ám koránt sem számottevő eleme, és úgy fest, hogy ezen a PS VR2 sem tudott változtatni. A magas megjelenéskori ár mellett a kevésnek ítélt játékfelhozatal is hátráltatta a hardvereladásokat, ami úgy fest, hogy visszahatott a VR-játékok fejlesztésére.

Az Android Central értesülései szerint a Sony és a PlayStation Studios igencsak visszavettek a VR-játékok fejlesztési büdzséjéből. Az Insomniacot érintő szivárgási ügy kapcsán kiderült, hogy egyetlen egy AAA-kaliberű VR-játék sem készül a PlayStation háza táján, ami kifejezetten meglepő úgy, hogy saját hardvert árulnak. Ezek mellett nem is meglepő, hogy a Sony végre lehetővé teszi, hogy a PS VR2-t PC-n is használhassuk majd, egy feláras átalakító segítségével.

A Sony híres arról, hogy a fő PlayStation-konzol mellett megjelenő egyéb eszközök és hardverek támogatását időnap előtt beszűnteti, és bár a PS VR2 kapcsán azt nyilatkozták, hogy hosszú távra terveznek vele, és nem fogják elkövetni a múltbéli hibáikat, amennyiben a fentiek igaznak bizonyulnak, úgy nem lenne meglepő, ha a PS VR2 is parkolópályára kerülne.

4.
4.
Grabowsky30+
#1: Ebben te a vr szemüvegeket látod a legnagyobb problémának? Na ne viccelj már!
3.
3.
csoki0619
#2: Hát igen, mikor hozol egy döntést, azért csak magadat tudod hibáztatni.
Mondjuk én mikor hozok egy döntést, akk muteromat szoktam mindig hibáztatni.
2.
2.
crytek
Úgy kell nekik, csak és kizárólag magukat okolhatják amiért hoztak egy döntést..
1.
1.
Merőkanál
Jobb is mert ezzel a bumfordi búvárszemüveggel nem sok embert érnek el .
Valahol meg már túllépi azt a határt ahol az embernek meg kell állnia és azt mondani ... Tényleg szükségem van ilyen fokú digitalizálásra ??? Nyitnunk kellene a természet felé mert nagyon elfordultunk attól ... Mindannyiunk közös otthona a bolygónk fittyet fog hányni a buta emberek által rajzolt határvonalakra. Egyszerre riasztó és elkeserítő látni azt amit az indián mondott az Apokalypto c filmben ... ::: Az embernek olthatatlan szomja van .....Soha semmi nem elég neki ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...