Jövő héten kerülnek kiküldésre az FFXIV Dawntrail regisztrációs kódjai

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 22.
  • Hír
Link másolása
Június 28-án indul a Final Fantasy XIV Dawntrail early access formájában, a regisztrációs kódok viszont hétfőtől kezdenek bevándorolni az elektronikus postaládákba.

Pont egy hete érkezett a Final Fantasy XIV Dawntrailhez egy ütős előzetes, amelyben vethettünk egy pillantást az új helyszínekre, emellett a sztoriból is volt elhintve egy kevéske. A Square Enix masszív többszereplős online szerepjátéka az ötödik nagy kiegészítővel érkezik július elején, és nagy utat járt be a 2013-as PlayStation 3-as/PC-s startja óta.

Ha előrendelted a játékot, akkor a korai hozzáférés kódod megegyezik az előrendelői bónuszossal (Wind-up Zidane és Azeyma's Earring), de ezen kívül van egy másik kód, amire szükséged lesz ahhoz, hogy az early access hétvége után élvezhesd a teljes játékot, ez volna az a szóban forgó regisztrációs kód. Az e-mailek június 24-én indulnak útnak, feltehetőleg az előrendelések sorrendjében, így kis időbe telhet mire befut a várva várt példány.

Aki nem rendelte elő, az július másodikától pötyögheti be kódját a MogStation erre a célra fenntartott részén, és így regisztrálhatja a megvásárolt Dawntrail példányát. Jó hír a PlayStation és Xbox felhasználóknak, hogy nekik nem kell vesződni a második kód beírásával, az early access végeztével automatikusan átkerülnek a teljes verzióba. Ezzel szemben a Mac-en és PC-n kalandozni vágyóknak július 5-ig van idejük, magyar idő szerint hajnal 2-ig, ha zökkenőmentes átállást szeretnének.

1.
1.
AbsurdShark
A Shadowbringers isteni volt, de után az Endwalker átlépett egy bizonyos határt, és akkora blődség volt, hogy be sem tudtam fejezni. A cringe csúcsa ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...