Gratulált a CDPR a Shadow of the Erdtree sikeréhez

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 23.
  • Hír
Link másolása
Nyolc éven át a Blood and Wine volt a legjobbra értékelt RPG kiegészítő, a FromSoftware 2022-es játékának DLC-je viszont most letaszította a trónról Geraltot. A lengyelek gratuláltak is az eredményhez.

Az, hogy az Elden Ring DLC-je, a Shadow of the Erdtree letarolta a világot, nagyon enyhe szóhasználat. A kiegészítőnek is beillő DLC nemcsak a rajongókat vette meg kilóra, de a kritikusokat is letaglózta, és akár csak az alapjáték, ez is kimagasló pontszámokat kapott. Ami igazán szép, hogy más fejlesztők is egyértelmű rajongásuknak és elismerésüknek adtak hangot.

Ezek közül talán a legjelentősebb a CD Projekt RED, akik nemcsak az utóbbi évtized egyik legfontosabb szerepjátékát tették le az asztalra a The Witcher 3-al, de nyolc éven a Blood & Wine című DLC volt a legjobbra értékelt RPG kiegészítő a Metacriticen. Ezt a helyet vette el a FromSoftware a CDPR-től, viszont a lengyel csapat posztja alapján nincs harag, sőt!

A CDPR X-posztban gratulált a FromSoftware-nek a eredményhez, elismerésük jele a fent látható kép is. Viszont nem csak egy üres gesztusról van szó, a lengyelek valóban ráfagytak az Elden Ring DLC-jére, ahogy az a lenti képen is látható, amikoris a fejlesztők igyekeztek felkészülni a Shadow of the Erdtree érkezésére:

A FromSoftware is reagált a posztokra, és igazi megtiszteltetésnek titulálták, hogy a kiegészítőjüket a Blood & Wine-hoz mérik. A Shadow of the Erdtree 2024. június 21-én jelent meg.

1.
1.
memoryman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...