Felvett a Bethesda egy veterán Fallout fan-film készítőt

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Véletlenül beletették az egyik munkáját a Fallout 76-ba, a képét a július negyedikei ünnepséghez használták fel, amit az eredeti alkotó hamar felismert.

Zack Finfrock több mint egy évtizede gyártja már a Fallout tartalmakat, amikre igen sokan kíváncsiak, a legrégebbi YouTtube-videóin több milliós megtekintések vannak. Emellett rengeteg artworköt készített az évek során, amiből valamilyen véletlen folytán átemeltek egyet, majd némi változtatással betették a Fallout 76-ba. Zack felismerte saját keze munkáját és kapcsolatba lépett az illetékesekkel a továbbiakkal kapcsolatban. Viccesen megjegyezte, hogy örül annak, hogy valaki a művészeti részlegnél kedveli a meme-es munkásságát, de ugyan miért nem kérdezték meg őt is, csinált volna egy újabb, jobb minőségű változatot.

Jonathan Rush, a Bethesda Fallout 76 részlegének kreatív rendezője hamar válaszolt, és tisztázta a félreértést. Mint kiderült, egy külsőssel történő biznisz során jutottak a művéhez, amit rövid úton cseréltek is. Itt azonban nem ér véget a történet, Rush elmondta, szeretnének új megbízásokat adni Zacknek, aki így 10+ év fáradtságos munkája után még közelebb kerülhet szeretett szériájához.

Zack jelenleg készíti sorozatához a folytatást, amire az anyagiakat egy sikeres GoFundMe projekt keretén belül kalapozta össze, ez a Fallout: Breaking nevet viseli majd, és az első előzetese alább látható:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...