Még a hónap végén érkezik az Ao Oni

Link másolása
A hónap végén érkezik Nintendo Switchre és Steamre az elvont horror, ezúttal megjelenéskor több nyelv közül lehet választani és tartalmazni fog egy új sztorimódot is.

Az Ao Oni még 2004-ben készült el, de csak 2008-ban került a nagyközönség elé. Noprops RPG makerben készítette a horror szerepjátékot, amibe furcsa kék szörnyek kergetnek. A szélesebb körű ismeretséget PewDiePie hozta, amikor végigjátszásba kezdett YouTube csatornáján. Ezek után több folytatás is született, sőt Japánban még mini sorozat és mozifilm (Az már más kérdés ez milyen minőségű lett) adaptációkat is kaptak.

A július 26-tól kapható klasszikus a régihez képest most alapból fog tartalmazni angol nyelvet, nem kell majd várni fan fordításokra. Megspékelik olyan módokkal, amikben kétszeres vagy akár tizenötszörös sebességgel lehet próbára tenni túlélőképességeinket. Plusz egy új sztori szegmens is kerül bele, ahol egy Ai nevű lánnyal kell kijutni az ominózus házból, viszont randomizált szobák és tárgyak nehezítik a dolgot.

A Game Studio által érkező játéknak egyértelműen megvan a célközönsége, akik játszottak az eredeti verzióval, azok biztosan izgatottan várják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...