Vérdíjat tűztek ki az Escape from Tarkov csalóinak fejére

Link másolása
A fejlesztők implementáltak egy rajongói ötletet, aminek értelmében ha jelentünk egy csalót, játékon belüli valutával jutalmaznak minket, ha tiltásra kerül az illető.

Rá járt a rúd az Escape from Tarkov fejlesztőire, a Battlestate Games ugyanis több elhibázott lépéssel sikeresen megtépázta nemcsak a játék, de saját renoméját is, amikor az új PvE módot kizárólag a The Unheard Edition 250 dolláros árának kicsengetése után érhették el a játékosok, arról nem is beszélve, hogy a korábbi, életre szóló DLC-ket biztosító csomagot törölték, és az a verzió sem kapta meg a PvE módot.

Most a legújabb frissítéssel egy olyan funkciót hoztak be az Escape from Tarkovba, ami elsőre talán meghökkentő lehet egyeseknek, viszont minél többet tudunk meg a részletekről, annál logikusabbnak hat. Röviden: a játékosok, ha jelentik a csalókat, és az illetőt végül tiltják a fejlesztők, a bejelentők in-game valutában kapnak kompenzációt. A pontos összeg egyelőre nem ismert, viszont ösztönzőleg hathat a mezei játékosokra, hogy egyszerre jutnak erőforrásokhoz és szabadulhatnak meg a játékot évek óta mételyező csalóktól. A tiltás nem automatikus, a fejlesztők bírálják el a dolgot.

Az ötlet egyébiránt nem a fejlesztőktől, hanem a rajongóktól származik. Egy évvel ezelőtt lehetett olvasni a Redditen a felvetést, ami akkor igen sok negatív visszajelzést kapott, ám nem azért, mert ezzel házmesterországgá válna a játékos közösség, hanem mert nem hittek abban, hogy a fejlesztők bármilyen formában is hajlandók lennének eredményesen fellépni a csalókkal szemben. Hogy milyen hatása lesz a "vérdíjnak", egyelőre nehéz megjósolni, bár nem kizárt, hogy pár hónap múlva már arról posztol a Battlestate Games, hogy hány csalótól szabadultak meg ezzel a módszerrel.

1.
1.
memoryman
Én játszom vele, de jónak tűnik az elképzelés! Kiváncsi leszek hogy mi lesz az eredmény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...