Kivették Trickstert a Dead by Daylightból

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A játékosok nyomására végre kivették Trickstert, akinek bizonyos támadása vizuális gliccset okozhatott, ami az arra érzékeny embereknél rohamot is kiválthatott.

A Dead by Daylight huszonkettedik gyilkosa, Trickster bonyodalmakat okozott az online felnőtteknek szóló macska-egér játékban. Több jelentés érkezett a fejlesztőkhöz egy bizonyos vizuális hibáról, ahol a megtámadott túlélő képernyője rózsaszínre vált, majd minden egyes további késtalálatot erős villanás követ. Amikor először jelentette valaki az esetet, a készítők nem tudták reprodukálni a problémát.

Ji-Woon Hak így továbbra is szabadon garázdálkodhatott a többszemélyes túlélőhorrorban. Azonban a játékosok összefogtak, és sokan kérték ezen okból a karakter ideiglenes eltávolítását, hogy megelőzzék az esetleges tragédiákat. Számos képi és videóbizonyítékot küldtek a hibáról, ami után komolyan vették a helyzetet a Behaviour Interactive-nál, és kivették a koreai sorozatgyilkost.

2024 július 5-től bizonytalan ideig nem elérhető, és a játékot ellátták egy photoszenzitív figyelmeztetéssel, biztos ami biztos. Egy rosszullétet emlegettek az eset kapcsán, de erről hivatalos jelentés nincs. Érthető okokból videót nem linkelnék, és csak az keressen rá a neten, aki teljesen biztos benne, hogy nem váltanak ki nála egészségügyi problémát az erős, villódzó fények.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...