A Team Falcons nyerte az első trófeát a Warzone-ban

Link másolása
A Rijádban szervezett Esports World Cupon a Team Falcons csapata elsöprő fölénnyel nyert, bezsebelve ezzel a rendezvény első trófeáját, és az ezzel járó pénzdíjat.

Szaúd-Arábiában került megrendezésre az éppen most zajló Esports World Cup, ahol több mint 20 esport játék képviselteti magát, és 60 millió dolláros nyereményalap kerül kiosztásra a győztesek között. A Team Falcons három fős csapata (Biffle, Shifty, és Soka) ebből szerzett meg magának kétszázezer dollárt az esemény első kupagyőzelmével, amihez kaptak ezer klub pontot is.

Végig szépen teljesítettek, csoportmérkőzések végére 255.2 pontjuk volt, több mint két és félszer annyi, mint az utánuk következő SvGe Esports-nak. A döntőre megtartották előnyüket és 21 csapatot utasítottak maguk mögé, a verseny közben olyan neveket vertek meg mint a Fnatic, a Guild Esports és a Natus Vincere.

Láthatóan a szaúdi illetőségű csapat nem a hazai pálya miatt lett első, egyértelműen bizonyították, hogy ők a legjobbak. Biffle-t már régóta a világ egyik legjobb Warzone játékosaként tartják számon, tavaly nyert már világbajnokságot is egy másik felállásban Shifty-vel és Sage-dzsel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...