Jókora ingyenes tartalmi frissítést kap a Gran Turismo 7

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gran Turismo World Series 2024-en bemutattak egy előzetest, amin a két és fél hét múlva érkező frissítést láthatjuk. Lesz minden, új autók, alkatrészek és egy izgalmas új pálya.

Montreálban zajlott le a Gran Turismo World Series 2024 első fordulója, ahol végül a japán Takuma Miyazono lett a győztes. A döntőben 1,6 másodperccel előzte meg a német származású J. Serranót. Az embert próbáló 35 körös verseny végén töretlen koncentrációjának köszönhetően elsőnek szakította át a célvonalat. A következő fordulóra Prágában kerül sor augusztus 10-én.

A kanadai versenyen látható volt az alább mellékelt előzetes, amiben az új Eiger Nordwand pályát láthattuk futólag. A gyönyörű Svájci-Alpok havas csúcsai között kanyargó szerpentinek élvezetes autózást ígérnek, alagutak, hidak tarkítják a tájat, szinte érezni a friss hegyi levegőt. A pálya egyes szegleteinél kötöttpályás járművek közlekednek, ezzel is több életet és mozgást adva a helyszínnek.

Új fizikát kap a játék, amit egy ugrató rally autóval szemléltettek, többféle Michelin gumival bővül a készlet, amik mellé kerekek/felnik is jönnek, valamint kibővül a GT Sophy kompatibilis versenypályák (csak PS5) listája. Autókból se lesz hiány, változatos típusú és teljesítményű járgányokat kapunk, amik a következőek: Ferrari 430 Scuderia (2007), BMW M3 (1997), Lamborghini Gallardo LP 560-4 (2008), Genesis X Gran Racer Vision (Gran Turismo Concept), Subaru Impreza -Rally (1998), RUF RGT 4.2 (2016).

1.
1.
Zisten
1, "Sajnos" az Eiger Nordwand pálya nem az eredeti nyomvonal lesz.
Majd kiderül mennyire lesz ez élvezetes, vagy jobb.
(A Deep Forest se az eredeti nyomvonal lett. Ott nem tudom miért nem adták meg az eredeti nyomvonalt is, amikor az csak egy rövidítés lenne. Máris két nyomvonal. Japán fejlesztők már csak ilyenek.

2, Szofi hogy megtanulta a Nürburgring Nordschleife pályát az nagy öröm. Szerintem nagyon sokan várták. Biztos jó versenyeket lehet majd tolni vele. Sajnos még egy hónap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...