Kiderült, mi várható az XDefiant következő szezonjaiban

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 7.
  • Pletyka
Link másolása
Nem fognak unatkozni sem idén, sem jövőre az XDefiant játékosai. Adatbányászok kutakodtak kicsit a fájlok között, és találtak ezt azt, amiből kiderült, mi érkezik a közeljövőben az Ubisoft új FPS játékába.

Az Ubisoft free-to-play aréna shootere májusban jelent meg, nem telt el sok idő és máris érdekes dolgokra bukkantak az fájlok között kutakodó adatbányászok. Egészen pontosan megtudhatjuk, mi várható több szezonra előre, milyen frakciók és fegyverek csatlakoznak a játékhoz. Tegyük hozzá, mivel ezek nem hivatalos információk, élesedésükig bármi változhat.

Az első évről a következők derültek ki, szezonokra lebontva. Az elsőben az LVOA, L115, Sawed off shotgun fegyverek lesznek még a mostaniak mellett (ezt persze már eddig is tudtuk), a másodikban a Far Cry New Dawnból a Highwaymen frakciót találták, mellettük a PP19, SPAS-12 és egy új LMG érkezik. A harmadik szezonnál az Assassins's Creed-franchise várható, hozzá egy DMR, az M1A és FAMAS lőfegyverekkel. A negyedik szezonban a Ghost Recon lesz a soros, itt már egyedül csak az SRSA fegyver volt tetten érhető, lehet ennyire még nem dolgoztak előre a fejlesztők.

Az ötödik esetében nehéz eldönteni komoly-e a dolog, ugyanis a Rabbidsre bukkantak. Bár a Ubisoftnál korábban azt nyilatkozták, hogy bármely játékuk lehet végül frakció, ezt a nyulas dolgot valahogy mégis nehéz elképzelni. A végére a második évből is akadt némi adat, az ott szereplő fegyverek a teljesség igénye nélkül: UMP, egy másik új SMG, AUG, SAIGA12, SG BENELLIM4.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...