Gyanúsan sok a hasonlóság a Destiny és a The First Descendant között

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Játékosok egyre több kísérteties hasonlóságot vélnek felfedezni a Bungie FPS-e és a Nexon Games free-to-play TPS-e között. Egyes fegyverek részben, a felhasznált ikonok viszont annál inkább egyezést mutatnak.

A The First Descendant vegyes értékeléseket kapott mind a sajtóban, mind pedig a játékosok értékelései alapján, de az ingyenesen játszható, külső nézetes online RPG feltehetően sokat fog még változni ahogy az idő előrehalad. A Warframe is mintha egy teljesen más játék lenne, mint amikor annak idején megjelent, tonnányi játékmechanikai újítást kapott.

Játékosok arra lettek figyelmesek, hogy sok ikon kiköpött mása a Destiny-ben használtaknak, a freeze orbok mintha csak ghostok lennének, valamint néhány fegyver is gyanúsan hasonló formatervezéssel van ellátva. A Forbes egyik írója, Paul Tassi összeszedte mik a legnagyobb egyezések. A fegyverek közül a Different Dream ami a Destiny-s Ikelos mesterlövész puskára és a Sleeper Simulantra hajaz. Vannak akik azt találgatják, hogy talán ugyanabból a nyílt-forrású készletből merítkezett a két stúdió.

Paul a Bungie-t és a Nexont is felkereste a témával kapcsolatban, de ez idáig egyik fél sem kommentálta az esetet. Aki kedvet kapott a játékhoz, ingyenesen kipróbálhatja PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, és PC platformokon.

3.
3.
silkgoat
Szegeny ember warframe-je. Azert a warframe amikor megjelent mar ennel kicsit jobb allapotban volt :D
2.
2.
Kolompár Tarzan
#1: Az End Game-ig nincs gond. Ott meg úgy is folyamatosan frissíteni fognak. Még nagyon az elején vagyunk a játék életciklusának.
1.
1.
pszihoapu
ez a jatek szupernek tunik! xD
megneztem kb 3 percet a jatekmenet videobol es nem lattam egy ellenfelet sem a tomegekbol aki kifekudt volna attol, hogy folyamatosan - es ezekszerint tok feleslegesen - lovi ot a jatekos karakter. csak a speckok meg a robbantasok oltek. a szupport karinak igy ranezesre eselye sincs pl. remeknek tunik a balance.

de batran cafoljatok meg, ha van itt valaki aki jatszik vele! =)

amit mondani akartam ezzel, hogy szerintem, az esetleges ikonok/modellek hasonlosaga egy masik jatekkal a legkevesbe a gond itt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...