Készül a FIFA Street harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette a korábbi híreszteléseket, melyek szerint a nagysikerű FIFA Street harmadik része már készül az EA Sports studióiban.
Az Electronic Arts megerősítette a korábbi híreszteléseket, melyek szerint a nagysikerű FIFA Street harmadik része már készül az EA Sports studióiban.

Konkrét információk, részletek nem láttak napvilágot a folytatással kapcsolatban, csupán annyi derült ki, hogy a sikervárományos folytatást az EA Canada fejleszti, s a munkálatok várhatóan jövőre érnek véget. Természetesen a harmadik rész már PS3-ra és X360-ra készül a NBA Street Homecourt sikerére való tekintettel.
29.
29.
Game Fan
Nos nem is tom mit szoljak :-p

28.
28.
PapoDealer
kár hogy nem jön pc-re!

de sebaj úgy is vezsek majd egy ps3-at ha összejön a pénz!!!
27.
27.
Xabinho87
Szerintem a Champions League helyett fog jönni februárban.:)
26.
26.
t.roli
de a cselezés tényleg majdnem h fölösleges a Fifa ban, vagy csak nem tudjuk jó használni..
25.
25.
t.roli
huszti: a fifa 07 menegar módjáva semmi bajom nem volt, nagyon sokáig nyomtam (mert a 07 be is bele van építve) (mellesleg külön jó ont mert magyar, és én magyar vagyok ezt nagyra becsülöm).

Legnehezebb fokozton játszottál már Fifát? Soha az életben nem fogod felvinni, azt csak az online hard core gamerek tudják..
24.
24.
huszti
Akik nem játszottak még legalább 1 hetet mind a kettő FOCI programmal, azoknak elmondom: A fifábam a cselezés felesleges, fogod a labdát, felsprintelsz fele szélen, mert úgyse érnek utol, beadod, gól. A legnehezebb fokozaton!! Bezzeg a PES-ben, már a 2. fokozaton elég nehéz gólt rúgni, és ja rúgsz is, akkor könnyen vérszmet kap a gép.Már a 3. fokozatján nem elég az, hogy végig futsz, és szevasz, gól. Magas összjáték és egyéni teljesítmények kellenek a gólhoz. ESKÜ! Míg az EA 2 játékot adi ki, Manager és Fifa, addig a PES-ben mind a kettő benne van, csak a fifa része jobban.
23.
23.
-Gabex-
Én a PES-t meg a Fifa egyre tartom, mind1ik foci...
22.
22.
t.roli
Nem tom a FIFA STREET HEZ H JÖN A PES??????????

Semmi hasonlóság nincs a kettő között. csak a LABDA.

Elhiszem h jó a PES, és grafikailag nem nagy durr a sima fifa sorozat, de a Fifa street egyértelműen játékélményben viszi a pálmát (bár ennyire csaló játékkal az életemen még nem játszottam. Vezetek 50 000 pnttal és egyszerre csak hirtelen labdához sem jutok és már megvert.... Majdnem a ps2 őm és a gamepadom látta kárát... időben mindig sikerűlt kikapcsolnom a ps-t...)

Aki hasonlítja a Pessel, az nézzen utánna h mi ez. A Fifa vs Pesre... Én a PES ben semmivel nem láttam többet mint ami a FIFAban van. Egyszerűen majdnem h ugyanaz. nem vok híve az EA folytatásos játékainak mert mind ugyanaz, de a Pesből én egy óra alatt annyira de annyira kiábrándúltam, h maradok inkább régimódi Fifás...
21.
21.
Shagy
faxa hír :D mind a kettőt kijáccottam várom a harmadikat is .
20.
20.
Aure
Baromira sajnálom hogy nem jön ki PC-re. Igy felkerül a listára azok közé a játékok közé, amivel hónapokig játszottam volna.
19.
19.
PapoDealer
már nagyon várom! kb mikorra jön ki?
18.
18.
fojesz
Hidd el a srácoknak sincs több információjuk, mint nekünk. Egyelőre annyi volt megemlítve PS3-ra és X360-ra lesz - ez hivatalos. A többi még kérdéses, de nem kizárt.
17.
17.
Xabinho87
Nem akartam reklámozni, de itt olvastam. Ha meg jönne ps2-re és ps3-ra az még nem jelenti azt hogy ugyanazt is kapnánk.

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3158&news
15.
15.
-Gabex-
PES, Fifa... Van különbség? Mind1ik foci!!! Általában 2 focis játék között nincs akkora különbség...
14.
14.
aSYx
hogy a sz@rba lenne már ps2+ps3ra ugyanaz a gém?! Ne röhögtess már
12.
12.
Xabinho87
PC-re, ps2-re Nintendo DS-re és PSP-re is készül!
10.
10.
shadow16
A múlt héten, Lipcsében megrendezett Games Convention végén egy tizenegy fős szakmai zsűri megválasztotta az Európa legnagyobbjának számító expó legjobb játékait. Összesen kilenc különböző kategóriában osztották ki a díjakat.



A jelöltek listáját néhány nappal ezelőtt már LEKÖZÖLTÜK, így azt már korábban is tudni lehetett, hogy kik közül fognak kikerülni a győztesek. Lássuk hát:



A Legjobb PC Játék - Crysis



A Legjobb Xbox 360 Játék - BioShock



A Legjobb PSP Játék - God of War: Chains of Olympus



A Legjobb PS2 Játék - Pro Evolution Soccer 2008



A Legjobb PS3 Játék - Pro Evolution Soccer 2008



A Legjobb Wii Játék - Mario & Sonic at the Olympics



A Legjobb DS Játék - Eye Training



A Legjobb Online Játék - Age of Conan



A Legjobb Hardver/Kiegészítő - Wii Balance Board



Érdekesség, hogy a korábban meghirdetett Mobil kategóriában nem választottak győztest. Nem volt "A Show Legjobbja" díj sem, amire - ha meghirdették volna - a fentiek közül talán a Bioshock indulhatott volna a legnagyobb eséllyel.



A Pro Evolution Soccer 2008 egyébként egyedüliként két díjat is elhódított: a PS2 mezőnyben történő győzedelmeskedés még nem is számít meglepőnek, ám az egészen erős PS3 felhozatalt is legyőzni már mindenképpen komoly teljesítménynek számít.
10.
10.
shadow16
FIFA MEG SEHOL ŐK CITROM DIJAT KAPTAK VALSZEG!
8.
8.
kenny22
látom mindenkinek egyezik a véleménye...
8.
8.
aSYx
7: értelmiségi ember vagy, mondták már? :>
7.
7.
LACKA0670
Fifa forever! :) a pes meg egy gagyi szar xD
6.
6.
shadow16
Ti hülyék vagytok. PES Next genes lesz PC-n!!!!!!!!!! míg a szaros fifátoknak meg majd a marioval versenyzik majd grafikában. undorito a fifa 08 grafikája pc-n. PES-ben kurva sok ujitás lesz. míg a fifa 08-ban csak a be a pro mod lesz ujitas. fifa EGY GECI SZAR!
5.
5.
tommy93
Nah ezt vártam FIFA Street 3...



Bár nem vagyok nagy fifás mégis a Street volt az ami megtetszett.De azért a jobban várom a PES8-at.Bár csak PS2-töm van:'(



Nah mind1 és amit a "veszekedést" illeti PES RULLLEZ!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...