GC 2007: Unreal Tournament III bemutató PS3-on

  • Írta: tjames
  • 2007. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Új bemutató érkezett az Unreal Tournament III-ról, amelyben az egyik fejlesztő mesél közel öt percen keresztül a PS3-ra, X360-ra és PC-re készülő játékról.
Új bemutató érkezett az Unreal Tournament III-ról, amelyben az egyik fejlesztő mesél közel öt percen keresztül a PS3-ra, X360-ra és PC-re készülő játékról.



Ugyan nem egy játékbeli csatát néhetünk meg, azonban az egyik fejlesztő bemutatja milyen járművek, milyen fegyverek lesznek is a játékban - hihetetlen jó a felhozatala. Érdemes végignézni!
56.
56.
Game Fan
Sz tem jo nem nagyon de jo grafika jo de nem túl eredeti

55.
55.
lac15
mire lehet használni a BR-t?

csak BR-en adnak ki hozzá játékot

nem sima dvd-n

nemtom ezt h gondoltad

de x360anon nehezen játszanál BR lemezröl
54.
54.
t.roli
Sárakazetta. régi szép idők. a multkor 10 perc alatt végigvittem rajta a mariot. a tankkal is annyit harcoltunk MULTYBAN...
53.
53.
X-es Csoka
GReddy Ez marha tetszik egy aréna shotgunok balták ez a quake5

the wars of console mind3 konzolra kiadni aztán küzdj a saját konzolod becsületéért. Live on plusz Ms pontok ha X360 at viszed a csucsra ha nem lefokozsilverré. Szerintem minden konzolnak van elönye hátránya nekem360 van szeretem ezt a szar dobozt ha besörözök a haverokkal jokat játszunk rajta örömet okoz de ha egy szimpla sárgakazis nintendo is tud örömet okozni már megérte az árát .Hiszen azért vesszük a saját konzolunkat hogy szorakkozzunk nem azért hogy másikét fikázzuk. Játszunk emberek!!! Én gamer vagyok évek ota volt play 1 play2 xbox most 360:_am van és mindeggyiket imádtam.
52.
52.
X-es Csoka
laci15 miért??? Aps3 mire lehet bluerayt használni filmnézésen kivül???

51.
51.
hopcsiri
"csipkelődve" Bocs, a sajtóhibáért.
50.
50.
hopcsiri
Van itt 3 tábor, akik általában finoman, csipkekődve ugratják egymást, úgy hogy közben jót röhögnek az egészen. GReddy te ezt ku*vára nem érted. Egyébként 2 gyermekem van.
49.
49.
t.roli
Greddy: Én is ringezek veled egyet. és most jutott eszembe, h mielyen hülye vok. nem látok a sorok közé, azok közé a sorok közé amiket te írtál. Azt írtad, ha a lányodnak olyan gépe van h az osztálytársai eladnák az anyjukat. Tényleg bocs h nem vettem észre igazad lehet. Gondolom te azért tudod ezt, mert a te lányod is eladta az anyukáját, azért van ilyen gépe. hogy én ezt miért is nem vettem eddig észre.... Jó. mivel ilyen tapasztalatokkal nem rendelkezem, plusz nem tom mien gépe van a lányodnak ezért mindent elhiszek...
48.
48.
t.roli
Szal Greddy. Anyuka apuka? Kinek az apja anyja? Mert az enyémeim biztos nem mert nem támogatják ezt. legutoljára akkor kaptam gépet (és nem vettem) amikor ballagásom volt. Azóta is az a PC-m van, csak egy videókártya csere volt (30 000 ért egy 7600 os->9600 ból), a többi hibs rész garival elment szal azt nem számolom mennyi volt. A ps2 őm h van? úgy h én vettem. anyukám totál kiakadt mikor megtudta mire költöm a megspórólt pénzem. Mennyit kéne dolgozni? hm. Én egy hetet dolgoztam és kaptam hatvanezret. Igen képzeld el. Én pénzt legutoljára a szüleimtől ballagásra kaptam (az sem ma volt...). Szal ha még egy hetet lett volna alkalmam dolgozni akkor bőven megvan a ps3. de másra kell a pénz...



Szal GReddy: Ha apuka vagy, és így neveled a lányod, mint ahogy ide leírtad, vagy lőd fejbe magad, vagy moderáld magad, vagy inkább figyeelj jobban a lányodra nehogy ilyen legyen mint te. Bocsi. Nehogy olyan legyen mint ÖN.

Óh most veszem észre. 13-15 éves okoskodó gyerekeknek írtál. bocsi h válaszoltam csak nem vettem észre h kinőttem ebből a korból.

De ha mégis vonatkozik rám is ez a dolog, megmondom, a szüleimnek szinte semmibe nem kerűl az e fajta hobbym, akár Pc-n akár konzolon végzem. örülök h megismerhettelek, csak vigyázz az utcán. Mert sok ember nem nézi jó szemmel ha beakarják nyomni őket karanténba és szétakarják lőni őket
47.
47.
user1
GReddy:

Érdekes a hozzászólásod, és nincs is vele semmi baj, leszámítva hogy a világon semmi köze ahhoz, amiről itt vitáztak a többiek....:)
46.
46.
lac15
igaza van t.roli-nak

70-80an 1 premium

lehet de csak nagyon jó esetben sé ahsználtan

de 130ért már új ps3at veszel

sőt 145be 2 joyal + 2 gameval

xbox is van 90ezer újonan és akko még csak 1 joy meg nuku játék

se hddvd

szal lelehet erröl szálni mer hülyeségeket dumáltok
45.
45.
Taz03
wazze t.roli te olyan hülye vagy:D:D hogy lehet ennyi baromságot összehordani? ezen röhögtem egy fél óráig:D

de amúgy 3-at vegyél mert ha esetleg a 2. is szervízbe kerülne nem lesz mivel elütnöd az időt...:/ a hd-dvd-ből is 3 kell mer ha csak 2-t veszel hozzá akkor az egyik box féltékeny lesz, lehet felcsinál egy ps3-at ozt megszületik az új konzol a play-box 720
44.
44.
t.roli
X-es Csoka: Persze. Biztos lehet kapni 200000 ért a boxhoz. Tutira megéri. Én is azonnal lemegyek a sarki közértbe és mindjárt kettőt rendelek belőle, és veszek mellé két boxot, ha az egyik szervízben van, a másikkal közben azért tudjak játszani.

Sőt. veszek melléjük kettő vinyót, mert egy nem elég mert 20 gb ugyebár nem sok, 20 000 ft ért meg már kevés is, és hd-dvd olvasót is veszek h csak úgy legyen. Miért is ne? És akkor a 360 om ára is kitsesz egy középkategóriás AUTÓT. Hátsókerekek nélkül.



Távolodjatok már el ettől a 150-160 ezer forintos PS3 ártól!!!!!!! Egy gamepad és egy gép plusz tartozékok már 120 EZER. SZAL ORIENTÁLÓDJATOK MÁR EL ETTŐL A 160 as tól , mert akkor volt annyi amikor megjelent. Persze ha jó helyről veszed...

Rosszabb helyen de még mindig nem media marktból 130 játékokkal együtt! UGYANANNYIÉRT IS LEHET VENNI 360 at. Érdekes. Az összes xboxos a ps3 legdrágább árát tünteti fel, de az xboxának a legolcsóbját. Sőt! 200 000 Ft ért eladom a nagyon jó állapotban lévő Ps2 met. KINEK KELL? Lehet rá Licitálni is. 200 000 az aukciós ára

43.
43.
user1
ios008:

"annyiból megúszom a kettőt, mint egy új - középkat gépet moncsi nélkül. "



Úgy látom alaposan utána kellene nézned az áraknak mert óriási tévedésben vagy.
42.
42.
ios008
Biztos le vok maradva, viszont nekem újdonság volt, hogy jön a jobb x360.

Falcon kódnév alatt, 65nm meg hasonló varázsigék kiséretében.

Meglátjuk. Az árát is majd.



A PS3 akkor is drágább lesz még sztem, viszont ha a box már nem fog elpusztulni, akkor érdemes lesz talán megvenni is.

Nekem nem volt még nagyon konzolom, de az mindenképp tetszik amit tudnak.

HDTV van, minden van, amerika :D

Ha már másra nem kell a pénz, és tudok majd ilyesmire is költeni, akkor lehet tényleg az lesz a vége, hogy megveszem mind a kettőt, ahogy eredetileg is terveztem :D :D

annyiból megúszom a kettőt, mint egy új - középkat gépet moncsi nélkül.
41.
41.
Dentis 360
Ja, és még azt hozzá tenném hopcsirihez,hogy míg a PlayStation 3 itthon nállunk az alapgép ára 150-160 rugó.Az Xbox 360 pedig a premium csomag úgy 70-80 pénz.Ez sem elhanyagolandó dolog...
40.
40.
lac15
de am már készül a rezgős joy:D
39.
39.
lac15
360anon scak fimnézésre használod max

itt az elöny
38.
38.
X-es Csoka
hopcsiri igazad van de a 360 hoz is van már usb-s blue ray olvaso akkor milyen elöny a blue ray a ps3 ban???

37.
37.
wargapityu
NE viccelj Lac15 azért nincs rezgés a ps3 kontrollerben mert egyszerűen akkor akkora aksi kéne bele hogy 1kilós lenne a kontroller :) ami bírná a motorok tekerését. Én is hiányolom belőle, de kárpótol az hogy nem kell kibogózni 1xx se a joy-t :)
36.
36.
hopcsiri
Azt hiszem azóta már a Sony is megegyezett.
35.
35.
lac15
mondjuk ugy inkább lefizette őket:D

talán még azér is h nelehessen a ps3 joyában

kinézném belőle
34.
34.
hopcsiri
A MS peren kivül megegyezett és perkált egy pár millát a rezgésért.
33.
33.
t.roli
hopcsiri: "Az xbox360 egy nagyon jó kis gép, jobb grafikai felépitéssel, könnyebb programozhatósággal mint a Ps3. Egyes vélemények szerint jobb a grafikai képessége is"

Kit érdekel ez a progrramozás. Jaj két hét csúszás futok is egy roncsért amit 360 nak neveznek.

Jó kis gép lenne, ha nem füstölne el és olvadna el a gép. Ha neked ilyen árkategóriában ez jó gép akkor használd egészséggel.

Sony-t pár remek cég beperelte a rezgés miatt. 360 ban akkor miért lehet? no komment

Egyes vélemények szerint. LOL. Még sehol nem tartanak a ps3 grafikai teljesítményének a kiaknázásában, de már egyesek már már tudják az igazságot. Gran turismó 5 prologe. ha nem grafikának nevezzük, hanem valami új dolognak, akkor igen lehet igazabb h grafikában szebb a 360. Nem-nem, azok nem fényképek és videófelvételek. Neem mielött beszólnál h ez igazi... Igen-igen. a ps3 már képes megmutatni nekünk a valóságot, virtuális formában. x360 nal "csak" játszol.
32.
32.
hopcsiri
Én nem akarok HD-t nézni, csak játszani te "hozzáértő". Na mindegy, jó szórakozást neked is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...