Hamarosan itt az NFS: Pro Street

  • Írta: rility
  • 2007. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Jó hírrel szolgálhatok a Need for Speed széria kedvelőinek, hiszen az Electronic Arts a mai nap folyamán leleplezte híres sorozatuk legújabb darabjának megjelenési dátumát!
Jó hírrel szolgálhatok a Need for Speed széria kedvelőinek, hiszen az Electronic Arts a mai nap folyamán leleplezte híres sorozatuk legújabb darabjának megjelenési dátumát!


Ezek szerint a Pro Street alcímre keresztelt várományos autó-szimulátor idén október 31-én Észak-Amerikában, november 1-én pedig Európában kerül a boltok polcaira PS2, PS3, PSP, NDS, Wii, Xbox 360 és természetesen a jó öreg PC platformokon. Nem kell tehát sokat várnunk az illegális versenyekkel szakító legújabb részre, a novemberi megjelenés után pár nappal kicsiny hazánkban is elérhetővé válik a sorozat legújabb része!
51.
51.
Davidpip
mikor lesz már nov.1????????????????????ááááááááááááááá

nem birom ki addig:D még másfél hónap suli addig rohadt sok...
50.
50.
Callation
Végre valami amit rögtön kiadnak PC-re!
49.
49.
kukubenko10
De amugy most láttam hogy Gran Turismo legujjabb része is meg jelent az is milyen zsír már kár hogy PC-be nem lehet megszerezni.
48.
48.
kukubenko10
Nem tom ti hogy vagytok vele de én már naon várom....

47.
47.
Game Fan
Nos eddig minden NFS játékot kipróbáltam de akkor sem vok annyira oda érte nem éri meg amúgy nem akarok beletiporni az NFS rajongók szivébe LOL

46.
46.
Ne4ndR
meridarider: Speciel nekem is ilyen gépem lesz (szept 10), de nem akartam ezzel menőzni.
45.
45.
Glek
LoL 8800 mi?? Akkor én 6600 GT-vel hova szarjak? XD XD De szerencsére én Xboxon nyomom már :) Én most ezt az autós gammát várom a legjobban... Nagyon fog ütni!!! (csak ne adjatok kocsit a kezem közé addig amig NFS lázban élek XD :D)
44.
44.
watto
Mondani kell neki hogy vegyél +2 giga ramot meg egy új videókártyát mer az övé egy kalap kaki. :)
43.
43.
meridarider
De ez már szánalom kit érdekel mien géped van lehet h a többi embernek is van olyan gépe csak nem reklámozza...és szerintem h ennyi eszed van h azon a configon elfut-e akkor rossz hejre került az a gép
42.
42.
kenny22
jah elég idegesítő amikor pár gazdag gyerek beírja a csúcskonfigját és képes még megkérdezni, h azon futna-e a játék... szánalmas!!!!! puff
41.
41.
Ne4ndR
8800GTS: Nem kell itt menőzni. Szerintem Te is tudod, hogy 200 fps-sel fog szakítani a konfigodon a gém.
40.
40.
lac15
ugy mint a carbon kisebb konfigon elfutott mint a most wanted
38.
38.
lac15
basszua bocs 8800gts

de ti nem unjátok még h mindneki gépigényt kérdezget?

tod létezik 1 olyan h google

keress rá
37.
37.
Hycker
elösször is caps off. másodszor meg nem hiszem hogy aggodnod kellene mert az ea-s fiuk hálaistennek eddig még mindig figyeltek rá hogy ha más nem is de az nfs széria ne legyen überbrutalcsucskonfig gyilkos. menni fog a konfigodon. okt31... hmm lehet addigra már nekem is meglesz a quad sli. akkor meg csak eldöcög valahogy...
36.
36.
8800GTS
GÉPIGÉNY??????!!! Remélem elfut ezen Core 2 DUO E6420, 2GB RAM 800MHZ, 8800GTS320MB
35.
35.
mlad
Sziasztok!



Elösször is sztem eléggé lehangoló, hogy nem a játékról, hanem teljesen másrol beszélgettek itt a hozzászóláson.



A játékrol: Én kíváncsi leszek, hogy milyen újításokat vezetnek be. Szerintem is az Underground 2 volt eddig a legjobb, mind kezelhetöség, és sztem grafika is.



Ami fokozná a játék élményét, hogy saját kezüleg lehetne állítani a cuccosok tulajdonságát. (és nem opcióban, hanem játékba beépítve)(kormány érzékenység, nitró intenzitás, stb)
34.
34.
Sörivó
Kemény lessz az év végi játékfelhozatal az tuti !1 rakás manit (már ha van ) el lehet idén nyomni játékora ,én majd cenzúrázok és maxx a nekem legjobban bejövő 5 címet veszem meg ,tetszene 15 is csak ahhoz bankot kéne rabolni ! A Pro Street tuti benne lessz az 5 ben,meg a Yericho, és az Assassin's Creed, a többit meg majd a demók alapján eldöntöm, De ha megjönnek idén nagy az esély az Alan Wake,és az újj Alone in the Dark címekre ! Nehéz a döntés mert jön ugye a Halo 3 is , és COD-4, DE hát pénz meg nincs ennyire tehát marad a válogatás !
33.
33.
Ne4ndR
22: Amúgy a megjelénis dátumot 2-3 hete már szinte minden videó végére kitették és onnan tudom, és nem marikától a sarkibóltból.
31.
31.
lac15
jah tom

motorolának olyanok az újabb töltöi

én gépröl szoktam tölteni

mert azért fölösleges emntesem a ps3at h töltse

kikapcsolt álalpotban meg nemtölti sajna
30.
30.
Nefürgyééle
Tisztában vagyok vele,hogy ez USB,eddig is használtam a telem a sz.péphez.Nem vagyok tudatlan.Csak az az érdekes,hogy a másik vége a kábelnek passzol a joy hoz,így a telefon töltőjével akár a joyt is tudom töleni.
29.
29.
ceen
bocs:D deblen a durva félreolvasásért:)
28.
28.
lac15
debien13

ezt nem ide tartozik sztem

playstation 3 fórumba ird és ott segitek

"debilmen" XD ez nagy volt:D
27.
27.
ceen
Debilmen: ne ordíts. Punisher: Olvass el mindent részletesen amit írtam. A bejelentés mai, tehát van hír értéke. Persze lehet véleményed, és azt remélem megfelelő stilusban közlöd a tisztelt szerkesztő kollégákkal, és nem aroganciával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...