Videochat Samsung monitorral, PC nélkül

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Videotelefonálás, chatelés és konferenciabeszélgetés monitoron keresztül, PC nélkül. Csak egy Samsung újdonság az IFA 2007 kiállításról.
Videotelefonálás, chatelés és konferenciabeszélgetés monitoron keresztül, PC nélkül. Csak egy Samsung újdonság az IFA 2007 kiállításról.

A Samsung Electronics két új 55 cm-es (22”), VoIP funkciókkal ellátott monitort mutat be a 2007-es IFA kiállításon, ezzel nyitva jövőt a videokonferenciák és videohívások terén.

A SyncMaster 220TN monitora egyszerű, beágyazott hálózati modulokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy LAN kábelre csatlakoztatva akár PC nélkül is kapcsolódjunk az Internetre és videobeszélgetéseket folytassunk. Mivel a monitornak saját beépített kamerája, mikrofonja és hangszórója van, a felhasználó a gyárilag telepített szoftver segítségével vehet részt konferencia- és videobeszélgetésekben, anélkül, hogy az online kapcsolathoz bármilyen egyéb berendezésre szüksége lenne.


A SyncMaster 225UW a Samsung család legújabb tagjaként kimondottan a kényelmesebb VoIP hívásokhoz lett kifejlesztetve és a személyazonosság teljes kezelhetősége érdekében Microsoft UC-hez (Unified Communication) lett optimalizálva, ahol hitelesítik, azonosítják a felhasználót, az illegális lehallgatások, behatolás elkerülésének érdekében. Ezenkívül a beépített kamerával, mikrofonnal és hangszórókkal felszerelt SyncMaster 225UW lehetővé teszi a videobeszélgetéseket vagy a chatelést olyan hagyományosnak számító üzenő rendszereken keresztül is, mint az MS Live Messenger vagy a Skype, természetesen PC vagy egyéb számítástechnikai eszköz használata nélkül.

Mindkét monitor támogatja az 1680×1050-es nagy felbontást, és négy, illetve két USB porton keresztül USB hubként is funkcionál. E két, csillogó burkolatú, érintős gombokkal ellátott és elegáns formatervezésű monitort várhatóan, hamar megnyeri a vállalatok vagy olyan szülők tetszését, akiknek gyermeke külföldön tanul, hiszen mindössze egy monitor segítségével, képesek lesznek videobeszélgetést folytatni, ezzel is csökkentve kiadásaikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...