Mass Effect megjelenési dátum

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
A Jade Empire-t, a KotoR-t, és a Neverwinter Nights-ot is jegyző BioWare ma nyilvánosságra hozta legújabb játékának, a Mass Effect-nek a megjelenési dátumát.
A Jade Empire-t, a KotoR-t, és a Neverwinter Nights-ot is jegyző BioWare ma nyilvánosságra hozta legújabb játékának, a Mass Effect-nek a megjelenési dátumát.


Ha semmi nem jön közbe, akkor idén november 20-án érkezik az Xbox 360 exkluzív, jövőben játszódó új BioWare RPG. A története szerint 2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben. Legendák szólnak galaxis szerte egy ősi népről, akik túl messzire mentek önnön imádatukban, és gigászi háborúban alulmaradtak saját teremtményeikkel, a gépekkel szemben...

9.
9.
Sörivó
6,JÓL BESZÉLSZ ! AZ IS NAGYON JÓ LESSZ ! és még 1 csomó ,csak hát ha 7-8 ezer lenne még oké, de 15-17 ,így hát nincs más mint a demók alapján válogatni ! Amúgy TIME SHIFT demó a Live-on !
8.
8.
Csabb
Megérne egy misét ha kihoznák PC-re.Mise alatt természetesen gépfejlesztést értek :D
7.
7.
Shagy
ez úgy hangzik mint a Terminátor :D
6.
6.
tjames
és hol a listáró at AoT???

Én azt várom már nagyon, hogy Dave haverommal mi legyünk co-op-ban a "kétszemélyes Hadsereg"
5.
5.
Sörivó
TV-M már van ,inkább 1 PS3-at a box mellé! Ha megin szervízbe megy a box ,tudjak játszani !
4.
4.
felegyi
Hát ez egy olyan 200.000-ft lessz!HEHE!Ebből a pénzől vehetsz 1 HDtv-t!
3.
3.
Sörivó
Komolyan gyerekek! azon agyalok, miből veszem meg eszt az átcenzúrázva is minimum 10 király gamet, ami idén felkerül a polcokra !:Yericho,Assassin's Creed, Halo 3, Mass Effect ,Call of Duty 4, NFS Pro Street, PGR-4, Unreal Tournament 3, Blacksite Area 51, Alan Wake, Alone in the Dark ! sőt ez már 11 és még ezeken kívűl jön minimum ennyí jó game !
2.
2.
IQ-HarCos
Pc-re ez se jon egyhamar :( habar lehet h nem is nagy duranas de tevedjek !!!
1.
1.
hopcsiri
Az év egyik legnagyobb címe révbe ért. Hozsánna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...