Bemutatkozik a The Sims On Stage

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Karaoke játékprogram készül The Sims témában, melynek segítségével online is megoszthatjuk énektudásunkat, sőt élő showt is szervezhetünk.
Karaoke játékprogram készül The Sims témában, melynek segítségével online is megoszthatjuk énektudásunkat, sőt élő showt is szervezhetünk.

A The Sims On Stage béta tesztje ma, a bejelentéssel egy időben kezdődött meg. A játék várhatóan rengeteg mókát fog okozni - nem csak annak, aki énekel, de annak is, aki képes végighallgatni mások nótáját. A játékban több száz pop, rock és coutry zene közül választhatunk, sőt ha kedvünk tarja, Sims karakterekkel még klipet is rendezhetünk. Nem semmi, ugye?
10.
10.
hunlord
az közösségi akart lenni, sry
9.
9.
hunlord
A cikkből kimaradt egy fontos tényező, mégpedig az, hogy ez egy kösségi (egyenlőre beta állapotú) oldal és nem egy újabb "Teen Style" vagy egy "Bolondos Cuccok" 4000 HUF-os kiegészítő. Linkelnék egy sokkal jobb cikket erről a "Simsoldalról", de annak nem örülnének a modik... :D Én személy szerint nem lettem túl izgatott a hír hallatán, de vannak olyan emberek, akik biztosan örülnek egy ilyen sitenak.
8.
8.
hecki
LOL...ez pont olyan mint a SingStar...nagy dolog:P Megcsinálják először a németek, aztán meg csinálnak ezek is. és még h nem semmi:P
7.
7.
General Thomas
Nah erre már én is azt mondom ,hogy röhej :D
6.
6.
-Gabex-
Újabb Sims varázs... Jól jön azoknak, akik beképzeltek és azt hiszik remek hanguk van. Előadják ezen a daljukat a többieknek azt jól leégnek XD
5.
5.
t.roli
azért el kell ismerni, ez jó ötletnek. jobb mint az a szigetes. Társaságban vagy buliban kafa lehet ez
4.
4.
fpeter
Az biztos, hogy nem semmi.
3.
3.
huszti
óó...nekem már csak ez hiányzik! a következ mi lesz? Táncos?:D
2.
2.
kenny22
oh még egy agatlan baromság... ami megint úgy fog fogyni mintha cukrot osztogatnának ingyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...