Beowulf filmes trailer

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Egy érdékes videó következik, melyben keveredik a Beowulf című film (mely hamarosan látható a mozikban) és az ugyanezt a címet viselő játék trailere.
Egy érdékes videó következik, melyben keveredik a Beowulf című film (mely hamarosan látható a mozikban) és az ugyanezt a címet viselő játék trailere.


Jól össze van vágva, az már szent! Azt sem tudja az ember, melyik snitt van a játék traileréből, és melyik a mozifilmből. A produkció amúgy kicsit a 300-ra hajaz - legalábbis látványvilágában - sztoriban pedig nekem a 13. Harcos ugrott be (segítek megölni a gonosz szörnyet). Azt nem tudom, hogy Angelina Jolie kisasszony filmben megformált mezítelen alakja valójában a sajátja-e, mindenesetre megindul az ember fantáziája! :)
13.
13.
MictiaN
nem tudja valaki, hogy mi a szám címe, ami megy alatta? vagy valami infoja van-e róla valakinek?
12.
12.
Keszike222
Az igen hülye lehet történelemből aki azt hiiszi,hogy ez 300 koppintás.Mert a 300 az a Görög-Perzsa háború egy szakaszát meséli el.Ez meg egy Skandináv mitológiát mesél el.
11.
11.
alex_512
tjames már bocs de ha igazán utánanéznél tudnád hogy ez a film a Polar Express animációs technikájával készült és az "élő szereplők" csak digitalizálva vannak benne. Szval a lényeg, hogy az egész a filmből van! (Akinek esze van már az elején rájött lásd a videó tetején: Beowulf-movie trailer.) És nem az nem Angelina teste csak a fejét használták fel a teste egy másik színésznőé és csak össze van rakva a kettő :(((. A játéka sokkal rosszabban fog kinézni szóval még csak véletlenül sem lehet belőle egy rész sem és a játék sztorija is a monda egy másik részét mondja el mint a film így véletlenül sem passzolhat. WOW ez jó hosszú lett de legalább minden kételyt eloszlattam.
10.
10.
tjames
Na ez amim nem igaz :) Fele a filmből van, fele a játékból! :) És annyira lesz animációs mint a 300. És pont annyira élőszereplős....
9.
9.
begbies
Ez az egész a filmből van(animációs film nem élőszereplős)
8.
8.
rafik
Tényleg nem tudtam eldönteni mi volt a filmből, mi a játékból...nekem teccik!
7.
7.
Sörivó
Majd a demó után többet tudunk !
6.
6.
K.G.
Tonihgt will be different!

azt hittem a tonihgtnál, hogy jön a jól ismert 300as szöveg:)

Egyébként annyra nem lesz rossz. Egy próbát megér.
5.
5.
Jery
Jo a haterzeneje!!! Egyebkent tenleg roszul neztek ki a szornyek!!!
4.
4.
Obi1
Angelina..*nyálcsorgatás*
3.
3.
Jean Pierre
nem tom de nekem tetszik...a film is meg a gama is
2.
2.
Dentis 360
ÖÖÖ....Nem tudom eldönteni,hogy melyik a film,és hogy melyik a játék:).Igazából jónak tünik a film lehet,hogy majd benevezek rá a moziban...Hogy mi az a játék volt?Ja...:)
1.
1.
wildláma
Ez a szövegelés tényleg egy 300 koppintás! Sőt elég alacsony költségvetésű egy film lehet, mert a szörnyek elég gázul voltak megcsinálva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...