Beowulf

A gamma egy skandináv mitológia alapjaira épül, a karakter akinek irányítása a mi feladatunk lesz egy legendás harcos, akit a Beowulf névre kereszteltek.
Típus: Akció, Kaland

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Beowulf

Két Beowulf játék készültéről is szó volt a közelmúltban. A The Guild-del hírnevet szerzett 4Head Studios már tavaly tavasszal bejelentette a skandináv harcos kalandjait feldolgozó játékát, azonban úgy hozta a sors, hogy a Paramount Pictures is felfigyelt a témára. A hollywoodi stúdió új filmjéhez egy átfogó licenszt szerzett, melybe beletartozott a játék is, azonban ők az Ubisoft-ot bízták meg a projekttel. A 4Head Studios kénytelen volt kukába dobni több éves munkáját, így jelenleg csak egy témába vágó játék van piacon, méghozzá jelen cikkünk alanya, az Ubisoft-féle Beowulf: The Game.

A heti játékmegjelenések

A december kezdetével egyúttal a karácsony előtti uborkaszezon is megérkezett: mostanra is csupán B-kategóriás címek és lemaradt átiratok érkeztek.

Beowulf - ismét összecsap a PS3 és az X360

Egy újabb videó érkezett, amelyben összemérik a PlayStation 3 és az Xbox 360 képességeit a Beowulf című játék segítségével. Vajon melyik gépen a szebb?

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Beowulf filmes trailer

Egy érdékes videó következik, melyben keveredik a Beowulf című film (mely hamarosan látható a mozikban) és az ugyanezt a címet viselő játék trailere.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Beowulf - bejelentés

A 4Head studios, akiket elsősorban a Guild sorozatról ismerünk új mű hegesztésébe kezedett, tudtuk meg a mai beszámolójukból.