Army of Two, Battlefield: BC és UT3 képek

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Három többjátékos módra kihegyezett, nagyon is klafa játékból érkeztek screenshotok. A csúcs-trió: Army of Two, Battlefield: Bad Company és Unreal Tournament 3.
Három többjátékos módra kihegyezett, nagyon is klafa játékból érkeztek screenshotok. A csúcs-trió: Army of Two, Battlefield: Bad Company és Unreal Tournament 3.

Az Army of Two az a cím, amit az egész játékos társadalom nagyon-nagyon vár. Ez a co-op módra kihegyezett játék nagyot fog alkotni - legalábbis ajánljuk neki! A most felkerült képek már csak az éhes falka elé vetett csont... a megjelenésig kitartunk vele, de a türelem fogy!

Rég nem hallottunk már a sokak által nagy befutónak remélt Bad Company-ról, ám most végre felkerült a netre pár friss screenshot. Szeretném azt hinni, hogy valójában ingame képek, de ismerjük az EA-t... szeret kicsit kozmetikázni. Mindenesetre közel valós a grafika, az biztos.

A most befutott pár Unreal Tournament 3 képet is érdemes megnézni! Magából a játékmenetről nem mutat semmit, de az jól megfigyelhető,  hogy milyen ingergazdag a környezet, és a háttér! Most nem balhét akarok kirobbantani, de a nagy riválisának környezete ehhez képest sivár, és sablonos. Ezt el kell ismernie mindenkinek. Aztán majd a jétákélmény eldönti melyik a jobb valójában.
10.
10.
Dáffkóó
Idevele mindegyikkel:)MOST:):)
9.
9.
tjames
ma küldtem be videokat a BC-ből. Ha kikerülnek érdemes megnézni őket. Részemről az AoT-ot jobban várom
8.
8.
rafik
Az Army of two képek nemgyengék, de a Battlefield képek nálam viszik a pálmát!!!Nagyon várom mindkettőt!!!
7.
7.
Sörivó
Az UT3 Nállam azért is befutó,mert eléggé hasonlít a kedvenc Gow-omra ! De az Army of Two is tetszik ,már haverral megbeszéltük,hogy kitoljuk együtt !
6.
6.
demon68
szmájli a gránáton LOL:D UT3 nagyon jó lesz, az a darabokra eső hold a háttérben...
5.
5.
Dentis 360
Meg az Army of Two-ból is kikerült egy adag gameplay azt is beküldtem,de ezek szerint azok sem nyerték el a szerkeztőség szimpátiáját:)...
4.
4.
Dentis 360
Igen azt én is beküldtem és még sem került ki...
3.
3.
tjames
igen fent van , azt is beküldtem csak nem került ki hírnek. Talán azért mert jól lehíztam. TELE VAN BUGGAL!!! Van még mit javítaniuk

2.
2.
FNorberto
A BF:BC-ből van egy videóis,in-game teljesen,és vannak benne gameplay részek is.Sztem a GT-n biztos fenn van.
1.
1.
Domasi
szerintem is odab@sz az UT, még szerencse hogy a türelem az egyik erényem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...